Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
smarrito, to co napisałem to było żartobliwie w tym sensie, że są ludzie, dla których fb jest jedną z form życia. Tak samo potrzebną, jak na przykład weekendowe spacery po centrach handlowych. Bez tego niektórzy nie wyobrażają sobie, że są w stanie normalnie funkcjonować. A w opisywanym przeze mnie przypadku okazało się, że są i tacy, dla których jest to równorzędne z oddychaniem.
Poza tym brak fb nie oznacza wykluczenia cyfrowego, choć ci, których miałem na myśli pisząc powyżej pewnie mieliby inne zdanie na ten temat :-)
Odpowiedz
Oj Fruu, święta prawda. Dla niektórych bez FB nie ma życia. Straszne to. No ale cóż...
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Rok się dopiero zaczął, a u mnie już się szykują zmiany. Fakt, że dopiero gdzieś za 3 miesiące, ale to już pewne. Muszę się wyprowadzić. W sensie, brat kupuje większe mieszkanie, a te chce sprzedać. My przechodzimy na ich mieszkanie. Są plusy i minusy tego wszystkiego. Minusem jest to, że tamte mieszkanie jest na 2 piętrze. Obawiam się trochę tego, ale czas wszystko pokaże. Lezę i łzy jakiś mi lecą. Tak trochę smutno. Tutaj mam ogródek, fajnych sąsiadów. I jednak człowiek się już przyzwyczail. Taki życie.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
A nie da się odkupić od brata tego mieszkania? Szkoda go.
Odpowiedz
Z tym jest ciężko. Tylko tutaj jest też wilgoć i to jest właśnie ogromny plus że się wyprowadzimy.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Chyba że tak...
Odpowiedz
Bubka a może akurat to będzie zmiana na plus? Myślę że skoro zdecydowaliście się na taką zmianę to więcej było + aniżeli -. Wróciłaś już do pracy ?
Kurcze u mnie też styczeń zaczął się kiepsko, powoli zaczęły psuc mi się sprzęty. Już wyszliśmy na prostą a tu kolejny problem, który mnie strasznie dołuje. Oczywiście kwestia zdrowia mojego i nie tyczy się to SM więc jak zniknę za chwilę to znaczy że wyje gdzieś w kącie i nie mogę się pozbierać Uśmiech . Pół żartem pół serio ale to życie nie jest proste jednak
Odpowiedz
Zobaczymy czy to będzie na plus. Pożyjemy zobaczymy. W kwietniu wracam do pracy. Tego też się trochę obawiam, nie jestem taka sprawna jak byłam.

We wrześniu składałam papiery o niepełnosprawnosc bo miałam do końca października i komisję mam w poniedziałek. Ciekawe czy utrzymają mi umiarkowany.
Odpowiedz
No łaski chyba nie robią, chociaż czort znajet jak to teraz będzie po nowemu. Od stycznia się przepisy pozmieniały i ma być niby lepiej. Jakoś tak w to nie wierzę. Ci orzecznicy żyją w swoim matrixie. Szczerze, to gdyby nie karta parkingowa, to z pzonem dałabym sobie spokój. To cykanie orzeczeniem na trzy lata to przegięcie. Przecież my nie będziemy już zdrowe. Nie rozumiem tego. No ale jak liczą, że ludziom kończyny poodrastaja, to na co tu liczyć.
Odpowiedz
Lusia, a cóż Tobie się dzieje kochana? Serce   No, aż mnie zmroziło.
-----------------------------------------------------------------------------
Bubka nie martw się na zapas. Wiem, że wszystkie takie poważne decyzje nie są łatwe, ale trzeba mieć nadzieję, że będzie lepiej i tego się trzymaj. 
-----------------------------------------------------------------------------
A ja jestem po drugiej lekcji włoskiego on-line. Uśmiech Super sprawa, fajna dziewczyna z Sycylii, staramy się mówić tylko po włosku, tzn. ona więcej mówi niż ja, ale dużo rozumiem. Czuję się, jak w szkole, bo dostałam zadanie domowe Huh , robimy ćwiczenia, to jest dokładnie to co potrzebowałam. Trochę przeszkadza mi znajomość angielskiego, bo odruchowo tłumaczę najpierw na angielski, a potem na włoski i czasami zdarza mi się wtrącić słowo po angielsku Duży uśmiech 
-------------------------------------------------------------
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości