Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Hela masz rację i ja też się już tego nauczyłam dlatego aktualnie z synem oglądamy bajki Oczko
Fajnie by było mieć to z głowy ale wiem, że u mnie to musi być rozłożone w czasie. I tak już lepiej tu wygląda.
Odpowiedz
Jak już skończysz to będziesz mieć mega satysfakcjęUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
A ja Wam powiem że właśnie kupilismy robota sprzatajacego, już go kocham. Poodkurzał i pomyl podłogi za mnie.
Odpowiedz
Mufa ja Ci zazdroszczę takiego robota Oczko
Zapewne fajna rzecz.
Odpowiedz
Ja puki co traktuje sprzątanie jak gimnastykę, ale robot spoko, jakiś czas temu kupiłam myjkę parową, zmywa się podłogi jak odkurzaczem, co nie zmienia faktu że jak mi się nie chce to mi się nie chceUśmiech

Odpowiedz
A ja właśnie delektuję się winem które sama robiłam Oczko
I w końcu ciepło mi w stopy Oczko Ale jutro raczej nigdzie nie jadę Oczko
Odpowiedz
Słoneczko trafiła się okazja to jakoś przekonałam męża że to nam potrzebne i jest.
Niestety prasowac dalej muszę sama.

Ja wczoraj likierem się delektowalam bo robiłam na 1 listopada to trzeba wypić
Odpowiedz
Mufa biorąc pod uwagę, że nie mamy dywanów to byłaby fajna sprawa ale narazie zostaje mop Oczko

Likierek też brzmi interesująco Oczko
Jak ja nie cierpię sprzątać, ale muszę w końcu przejście przez mieszkanie zrobić. Gdyby tak chłopaki jeszcze pomogły to byłoby super ale przez wyjazd męża totalnie nie możemy się dogadać ;(
Odpowiedz
A ja dziś zrobiłam plan minimum sprzątaniaUśmiech i nawet obiad i pranie ogarnęłam, teraz myśle kto to wyprasujeOczko

Odpowiedz
Ja dziś 4 pralki załączyłam. Na szczęście dzieciaki pomagały wieszać. Niestety jeszcze nikt mi nie kupił żelazka które samo to wyprasuje
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości