Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy taki opis MRI może świadczyć o SM?
A to już wszystko wiadomo Język ja tak byłam u ginekologa.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Ile czekaliście na wyniki punkcji?
Odpowiedz
(20-06-2023, 16:03)Diar napisał(a): Ile czekaliście na wyniki punkcji?

Ja aż miesiąc, ale kojarzę, że inni o wiele krócej. Pewnie zależy od szpitala. A nie mówili kiedy można się spodziewać wyniku?
Odpowiedz
(20-06-2023, 16:51)marcepanka napisał(a):

Ja aż miesiąc, ale kojarzę, że inni o wiele krócej. Pewnie zależy od szpitala. A nie mówili kiedy można się spodziewać wyniku?

No właśnie nie. Lekarz powiedział tylko, ze jutro będą "częściowe".

Dowiedziałem się, zr mój płyn był przezroczysty. Czy to oznacza brak SM?
Odpowiedz
(20-06-2023, 17:15)Diar napisał(a):

Dowiedziałem się, zr mój płyn był przezroczysty.  Czy to oznacza brak SM?

Przy sm są prążki w płynie ale myślę że przezroczystość o niczym przy sm nie świadczy bo mój też był, a eliminuje pewnie inne podejrzenia. Czekaj spokojnie i przestań szukać po necie bo ewidentnie ci to nie służy

Internet to zguba, ja ostatnio raz poszukałam jednego wyniku i syf jak ta lala a potem u lekarza okazało się że to alergia ten wynik podnosi czasowo. Także trzymam kciuki żeby szybko się wyjaśniło.
Odpowiedz
za pierwszym razem mój płyn był mętny, a za drugim przezroczysty więc to nie wyklucza SM ale poczekaj spokojnie na resztę wyników i konsultację z neurologiem
Odpowiedz
(20-06-2023, 20:40)Benita napisał(a):
(20-06-2023, 17:15)Diar napisał(a):

Dowiedziałem się, zr mój płyn był przezroczysty.  Czy to oznacza brak SM?

Przy sm są prążki w płynie ale myślę że przezroczystość o niczym przy sm nie świadczy bo mój też był, a eliminuje pewnie inne podejrzenia. Czekaj spokojnie i przestań szukać po necie bo ewidentnie ci to nie służy

Internet to zguba, ja ostatnio raz poszukałam jednego wyniku i syf jak ta lala a potem u lekarza okazało się że to alergia ten wynik podnosi czasowo. Także trzymam kciuki żeby szybko się wyjaśniło.

Ewidentnie nie służy mi pobyt w szpitalu:-D
Odpowiedz
Dasz radę nie słuchaj za dużo od osób trzecich i skup się na powrocie do zdrowia.❤️ Będzie dobrze, nie takie rzeczy się przeżyło ?
Odpowiedz
(20-06-2023, 22:32)Benita napisał(a): Dasz radę nie słuchaj za dużo od osób trzecich i skup się na powrocie do zdrowia.❤️ Będzie dobrze, nie takie rzeczy się przeżyło ?

Wiadomo, tylko porobili mi badania wczoraj i tak się snuje z nudów i czytam. Mam ADHD i cierpliwość nie jest moją najmocniejszą stroną, szczególnie, gdy jestem w zamknięciu i odciety od stymulacji i bodźcówOczko
Odpowiedz
No to dreptaj ile się da. Może będą chcieli się ciebie szybciej pozbyć  Duży uśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości