07-06-2023, 18:35
Na pewno coś wymyślą a jak się źle czujesz to dawaj do szpitala i trochę dokoloruj niech cię obejrzą po to tam są.
Czy to już za późno na leczenie ?
|
07-06-2023, 18:35
Na pewno coś wymyślą a jak się źle czujesz to dawaj do szpitala i trochę dokoloruj niech cię obejrzą po to tam są.
07-06-2023, 19:29
Właśnie. Tak jak pisze Benita, jak jest źle to nie czekaj na rodzinnego tylko idź od razu na się i nie mów że to trwa 5 tygodni tylko tydzień. Jak powiesz 5 to mogą zapytać a gdzie był pan te np 4 tygodnie temu.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
08-06-2023, 10:22
Popieram powiedz że kręci ci się w głowie masz nudności słabo ci itp ... powiedzieć musisz to co chcą usłyszeć żeby zareagować i tyle
10-06-2023, 23:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-06-2023, 23:57 przez Użytkownik10.)
Poszedłem na izbę przyjeć ale trafiłem na taką najgorszą neurolog w szpitalu a była tylko ona z neurologów, powiedziała mi że mam przyjść w poniedziałek z przekazem od rodzinnego najlepiej, powiedziała mi również że i tak nikt w tych dniach nie wyśle mnie na rezonans bo przez woly czwartek i tak by nie udało by się gdzieś wcisnać a że już jestem tu drugi raz po wypisie na własne żadanie to nie wyślą mnie na pilny rezonans. Także muszę w poniedziałek działać a nogi jak z kamienia o wzroku nie wspomnę, tak to zawalić z tym wypisem ehh co za debil ze mnie Szkoda że sama lekarka nie powiedziała mi że tomografia może być nie wystarczająca i jakieś mniejsze zmiany nie będą widoczne, usłyszałem tylko od neurolog że w tomografi nic nie ma i sam stwierdziłem że się wypisuję.
Jeszcze co do wzroku to dziwi mnie to że jak patrzę tak z "byka" głowa do dołu i wzrok do góry to widzę dobrze i nie widzę podwójnie i tak w sumie się zastanawiam czy jeśli to było by sm to chyba bym widział z każdego kąta źle ?. Wy też tak macie może że jak patrzycie tak to widzicie lepiej ?
11-06-2023, 13:12
Ja raz widzę dobrze a raz kiepsko, Nie ma reguły. Żaden z ciebie debil ...po prostu uczymy się na błędach. Spokojnie dasz radę, idź w poniedziałek i rób co się da i tak nic innego nie wymyślisz. Plus jest taki że nie jest tak źle.
11-06-2023, 15:50
Dzięki, właśne szykuje się na jutro i napisze wam czy mnie przyjeli na oddział.
12-06-2023, 17:29
Udało się jestem na odziale neurologii
12-06-2023, 17:55
12-06-2023, 20:12
No właśnie. Tylko się nie wypisuj
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
12-06-2023, 22:10
Brawo teraz już tylko do przodu i daj znać co i jak
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|