Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy to już za późno na leczenie ?
Gdyby faktycznie wyszły jakieś nowe zmiany albo stare aktywne to jak dlugo mniej wiecej sie leży w szpitalu ?
Odpowiedz
Mnie w De po rzucie trzymali 5dni . Pewnie zależy co podadzą, a ty się nie stresuj i nie uciekaj niech cię przebadają i zrobią wszystko co trzeba, potraktuj to trochę jak"biedne" wakacje Oczko
Odpowiedz
Też leżałam 5 dni jak podawali solu
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Użytkownik10, jak tam dzisiaj?
Dobrze, że zostałeś przyjęty na oddział. Zostań tam tyle, ile trzebaUśmiech
Jak miałam aktywne zmiany, to tak jak dziewczyny - solumedrol przez 5 dni i do domu.
Odpowiedz
No był dzis obchód będe miał robiony rezonans ale czy dzis to nie wiem.
Odpowiedz
Ważne, że coś będą robić.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Ja leżałam tylko 3 dni, zrobili mi badania, dali 3 dawki solu i do domu.
Odpowiedz
Byłem się pytać kiedy będę miał rezonans to powiedziano mi że nie jestem nigdzie zapisany tylko mam mieć jakas konsultację w katowicach o co chodzi ? jeszcze mi zrobia ten rezonans za późno i juz mi nie pomogą : (Ogolnie to ja jestem z Mikołowa w katowicach jest jakis specjalny szpital do sm ?
Odpowiedz
Tak, jak Ci dziewczyny radziły, musisz walczyć, niestety taką mamy opiekę medyczną. Pytaj gdzie, kiedy, dlaczego w Katowicach? W jakim jesteś szpitalu? Ja byłam w Zabrzu na 3Maja na Neurologii, ale strasznie się awanturowałam, żeby mi wszystko mówiono. Jako pacjent masz prawo do zadawania pytań i nie bój się, oni są tam od tego, żeby Ci pomóc i wszystko wytłumaczyć. Trzymaj się
Odpowiedz
Coś mi się wydaje że tego rezonansu mi nie zrobia jest inny ordynator niz w 2019 a dzis powiedzialem lekarce na obchodzie ze boje się ze te zmiany sie powiekszyly to powiedziala ze kazdy czlowiek takie ma.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości