Liczba postów: 551
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
07-06-2023, 03:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-06-2023, 03:50 przez Benita.)
Yasmina jestem z tobą. Dasz radę. I to prawda że aż nie chce się tu zaglądać, a im to wisi dosłownie.... Popieram na 100, że potrzebne jest inne forum, na którym komuś będzie zależało...
Z tymi odpowiedzialnymi ludźmi i tekstem że jak komuś się nie podoba to trzeba zmienić forum.... tylko czekam na info że będzie inne z wami forum, bo już polubiłam kilka osób i było by mi szkoda stracić ten kontakt
Liczba postów: 630
Reputacja:
9
07-06-2023, 08:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-06-2023, 08:17 przez Tosiia.)
(06-06-2023, 13:33)yasmina napisał(a): Dziękuję Bubka. Przed chwilą napisałam znowu, może trochę mniej elegancko. Najbardziej rozśmieszyło mnie, że szukają odpowiedzialnych ludzi...
też mnie to rozśmieszyło - tak odpowiedzialnych jak oni są to będzie im trudno znaleźć ...
Liczba postów: 2 571
Liczba wątków: 33
Reputacja:
20
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Liczba postów: 1 130
Liczba wątków: 13
Reputacja:
21
E-smka i znowu mnie rozśmieszyłaś do łez. Macie rację - gang to gang, trzeba uważać z kim się zadziera  .
W pewnych sytuacjach jestem odpowiedzialna i bardzo wymagająca, nie cierpię jak ktoś podchodzi do swoich obowiązków lekceważąco, ale...czasami mi odbija  .
Liczba postów: 87
Reputacja:
4
Hej, tak się przyglądam tej całej sytuacji. Jak dla mnie to porażka, bo wystarczyłoby zablokować/usunąć tych delikwentów - robotów. Nie rozumiem też tego zwlekania z przekazaniem statusu moderatora, przecież to jest 5 minut (jeden, czy dwa kliknięcia), bo przecież i tak gorzej nie będzie, więc nie wiem w czym jest problem. Jeśli problemem jest brak czasu, to przecież naturalnym jest przekazanie/dodanie nowych moderatorów. To tylko parę kliknięć myszką. Nie przemawia więc do mnie tłumaczenie się brakiem czasu.
P.S. Ja ogólnie siedzę w aplikacjach webowych i jeśli starczy mi czasu w następnym tygodniu, mogę rozejrzeć się i przygotować jakiś skrypt forum, w sensie postawić (póki co) na swoim serwerze tak w ramach testów.
...if u ever saw me smile, u should know i felt sick inside...
Reputacja:
20
Fruu, mozesz spróbować. Przeniesiemy się i tyle.
Reputacja:
4
Ja to tak z doskoku się udzielam, nawet miałem w planie odpalić też serwer discorda, co by na żywo móc pogadać
Liczba postów: 1 130
Liczba wątków: 13
Reputacja:
21
(07-06-2023, 13:56)MasteR napisał(a): Hej, tak się przyglądam tej całej sytuacji. Jak dla mnie to porażka, bo wystarczyłoby zablokować/usunąć tych delikwentów - robotów. Nie rozumiem też tego zwlekania z przekazaniem statusu moderatora, przecież to jest 5 minut (jeden, czy dwa kliknięcia), bo przecież i tak gorzej nie będzie, więc nie wiem w czym jest problem. Jeśli problemem jest brak czasu, to przecież naturalnym jest przekazanie/dodanie nowych moderatorów. To tylko parę kliknięć myszką. Nie przemawia więc do mnie tłumaczenie się brakiem czasu.
P.S. Ja ogólnie siedzę w aplikacjach webowych i jeśli starczy mi czasu w następnym tygodniu, mogę rozejrzeć się i przygotować jakiś skrypt forum, w sensie postawić (póki co) na swoim serwerze tak w ramach testów.
Pierwsze czytanie jak założyć forum mam za sobą - nic nie rozumiem
Jeżeli będę mogła pomóc to chętnie, na pewno mogę zająć się regulaminem, zasadami przyjmowania nowych ludzi i ogólnie pilnowaniem.
Na każdym forum są narzędzia do blokowania niechcianych gości i inne zabezpieczenia.
Reputacja:
4
(07-06-2023, 14:30)yasmina napisał(a): (07-06-2023, 13:56)MasteR napisał(a): Hej, tak się przyglądam tej całej sytuacji. Jak dla mnie to porażka, bo wystarczyłoby zablokować/usunąć tych delikwentów - robotów. Nie rozumiem też tego zwlekania z przekazaniem statusu moderatora, przecież to jest 5 minut (jeden, czy dwa kliknięcia), bo przecież i tak gorzej nie będzie, więc nie wiem w czym jest problem. Jeśli problemem jest brak czasu, to przecież naturalnym jest przekazanie/dodanie nowych moderatorów. To tylko parę kliknięć myszką. Nie przemawia więc do mnie tłumaczenie się brakiem czasu.
Pierwsze czytanie jak założyć forum mam za sobą - nic nie rozumiem
Jeżeli będę mogła pomóc to chętnie, na pewno mogę zająć się regulaminem, zasadami przyjmowania nowych ludzi i ogólnie pilnowaniem.
Na każdym forum są narzędzia do blokowania niechcianych gości i inne zabezpieczenia.
Super  Dziękuję. Pewnie wrócę do tematu, jeśli będzie jeszcze aktualny w przyszłym tygodniu. Póki co czas niebawem zacząć długi weekend (podróż do Torunia). Pozdrawiam
Reputacja:
20
(07-06-2023, 14:07)e-smka napisał(a): To nie Fruu tylko MasteR
Jak człowiek slepy to widzi to, co chce wiedzieć. Sorki, pomylilo mi się.
|