Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
(17-05-2019, 13:53)sloneczko25 napisał(a): A ja mam od wczoraj dylemat bo ponoć moja dyrektorka zaproponowała żebym przeszła do innego działu. Oczywiście chodzi o kasę bo nie chcą zatrudnić nowej osoby a w tamtym dziale potrzebna jest pomoc pozostałym. W sumie to byłby powrót do starego działu i tylko musiałabym se przypomnieć kilka rzeczy ale kierowniczka tam się zmieniła. Teraz kierowniczką jest koleżanka z którą wcześniej pracowałam. Tam gdzie jestem też jest ok ale jakoś nie wiem czemu ale jestem skłonna na te zamianę - znowu coś innego.

Jak z koleżanką kierowniczką masz dobre stosunki to czemu nie? Każdy potrzebuje odmiany czasemUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
W tym dziale jest też babka która wszystkich sprawdza i donosi ale wiem, że ostatnio i tej kierownik podpadła i już wiem, że z nią trzeba uważać Uśmiech
Odpowiedz
(17-05-2019, 23:01)sloneczko25 napisał(a): W tym dziale jest też babka która wszystkich sprawdza i donosi ale wiem, że ostatnio i tej kierownik podpadła i już wiem, że z nią trzeba uważać Uśmiech

Lubię takich  O matko Duży uśmiech
Odpowiedz
(17-05-2019, 23:01)sloneczko25 napisał(a): W tym dziale jest też babka która wszystkich sprawdza i donosi ale wiem, że ostatnio i tej kierownik podpadła i już wiem, że z nią trzeba uważać Uśmiech

Wiesz na kogo uważaćUśmiech to jest plusUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Też uważam, że to dobrze wiedzieć na kogo uważać. Dziś pisała koleżanka której o tym mówiłam. Właśnie z tamtego działu i ona by była zadowolona z takiej zmiany Uśmiech
Pracowałyśmy razem a teraz ona tam samotna jest bo tam dwie nowe babki w tym to "Ucho Prezesa" Uśmiech
Odpowiedz
(18-05-2019, 07:07)speculum napisał(a):

Lubię takich  O matko Duży uśmiech

Ja też... oj lubię, lubię ;-D
Odpowiedz
Dostałam dzisiaj telefon od dr Gruszki, że zostałam zakwalifikowana do programu a byłam u niej w listopadzie 2017 roku. Wtedy zapisala mnie na liste oczekujacych.
Odpowiedz
(24-05-2019, 11:49)Bubka napisał(a): Dostałam dzisiaj telefon od dr Gruszki, że zostałam zakwalifikowana do programu a byłam u niej w listopadzie 2017 roku. Wtedy zapisala mnie na liste oczekujacych.

nawet nie wiem jak to komentować, ale ważne że już jesteś
Odpowiedz
(24-05-2019, 11:49)Bubka napisał(a): Dostałam dzisiaj telefon od dr Gruszki, że zostałam zakwalifikowana do programu a byłam u niej w listopadzie 2017 roku. Wtedy zapisala mnie na liste oczekujacych.

Wiesz, co dostaniesz? Ja się muszę zapisać w sumie, bo nie wiem, ile będzie mi się chciało jeździć do Katowic.

Przez ten czas nic nie brałaś, czy jeździłaś gdzieś indziej?
Odpowiedz
Jestem w programie od stycznia 2018 roku. Mam copaxone. Nie czekałam. Szukałam gdzie indziej i się udało.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości