Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Orchidea trzymam kciuki żeby się udało. I daj znać jak już będziesz po.

Yasmina zazdroszczę Twojemu Mężowi, ale tak pozytywnie. Super niech się bawią. "Co się dzieje w Las Vegas, zostaje w Las Vegas"
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
(25-01-2023, 23:07)Orchidea ponownie napisał(a): Ja jutro neurolog. Matko jak bym chciała dostać nowe leki.

Musi się udać. Powodzenia.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
(26-01-2023, 08:17)Akinom napisał(a):
(25-01-2023, 23:07)Orchidea ponownie napisał(a): Ja jutro neurolog. Matko jak bym chciała dostać nowe leki.

Musi się udać. Powodzenia.

Ponoć jeszcze nie ma .
Odpowiedz
Leku nie ma? To po co jest w programie? Nasz cudowny rząd to banda sciemniaczy i kłamców. Ale co się dziwić, jak tabun ludzi bierze kase za prace w centralnym porcie lotniczym, którego nie ma i nie będzie. To jest dopiero sztuka.
Odpowiedz
Wróciłam i pogadałam jeszcze raz z dr .Nie dostali leków i może w kwietniu będą. Pogadałam z nią i kesimpte mi da jak tylko się pojawi.Do tego czasu aby było szybciej to zrobię przeciwciała na żółtaczkę Odrę i ospę. No i WRC zaszczepię się,bo to wszystko długo by trwało.Ponoc dużo u nas odchodzi ludzi do innych poradni .
Odpowiedz
Masakra!!

Jak chce dodać wypowiedź, to wyskakuje mi w prawym rogu czerwony komunikat, że w tym czasie nie mogę bo została wysłana inna wiadomość i mam odczekać... najpierw 9 sekund, a później coraz więcej.

a żądnej nowej wiadomości nie ma
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
(26-01-2023, 12:07)Orchidea ponownie napisał(a): Wróciłam i pogadałam jeszcze raz z dr .Nie dostali leków i może w kwietniu będą. Pogadałam z nią i kesimpte mi da jak tylko się pojawi.Do tego czasu aby było szybciej to zrobię przeciwciała na żółtaczkę  Odrę  i ospę. No i WRC zaszczepię się,bo to wszystko długo by trwało.Ponoc dużo u nas odchodzi ludzi do innych poradni .
Masakra :/ a te badania, szczepienia musisz  zrobić we własnym zakresie czy dostałaś skierowanie? Co to WRC?
Odpowiedz
(27-01-2023, 07:39)marcepanka napisał(a):
(26-01-2023, 12:07)Orchidea ponownie napisał(a): Wróciłam i pogadałam jeszcze raz z dr .Nie dostali leków i może w kwietniu będą. Pogadałam z nią i kesimpte mi da jak tylko się pojawi.Do tego czasu aby było szybciej to zrobię przeciwciała na żółtaczkę  Odrę  i ospę. No i WRC zaszczepię się,bo to wszystko długo by trwało.Ponoc dużo u nas odchodzi ludzi do innych poradni .
Masakra :/ a te badania, szczepienia musisz  zrobić we własnym zakresie czy dostałaś skierowanie? Co to WRC?
WRC w razie czego  sobie skróciłam hiii
Robię prywatnie .Inaczej musiałam bym czekać aż będzie lek.No a wtedy wszystko się wydłuża. Bo jak bym miała za mało przeciwciał to trzeba się doszczepic i znowu odczekać. Wyplukac lek z organizmu itp.Wiec wolę już zrobić sama.Tak ustaliłam z dr.
Odpowiedz
Cała się trzęsę ze strasu. Najgorsza jest bezradność... Mój facet miał dzisiaj wrócić z trasy, ale jakieś 400 km od domu dopadł go taki ból brzucha... chyba kamienie, że musieli do niego wezwać karetkę. Tak bardzo się boję. 2 godziny temu mówił, że już są i dostaje kroplówkę a teraz cisza. Nie odpisuje nie oddzwania. Sory, że zawracam Wam tym głowę, ale muszę to z siebie wyrzucić.
Odpowiedz
Bubka, spokojnie, pewnie go wzieli na jakieś badania i nie moze odebrać telefonu. A w Polsce jest czy jeszcze za granicą? Daj znać, jak się czegoś dowiesz. I trzymaj się dziewczyno.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości