Liczba postów: 1 400
Liczba wątków: 10
Reputacja:
17
Orchidea trzymam kciuki żeby się udało. I daj znać jak już będziesz po.
Yasmina zazdroszczę Twojemu Mężowi, ale tak pozytywnie. Super niech się bawią. "Co się dzieje w Las Vegas, zostaje w Las Vegas"
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Liczba postów: 2 571
Liczba wątków: 33
Reputacja:
20
(25-01-2023, 23:07)Orchidea ponownie napisał(a): Ja jutro neurolog. Matko jak bym chciała dostać nowe leki.
Musi się udać. Powodzenia.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Reputacja:
20
Leku nie ma? To po co jest w programie? Nasz cudowny rząd to banda sciemniaczy i kłamców. Ale co się dziwić, jak tabun ludzi bierze kase za prace w centralnym porcie lotniczym, którego nie ma i nie będzie. To jest dopiero sztuka.
Reputacja:
17
26-01-2023, 12:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-01-2023, 12:32 przez Bubka.)
Masakra!!
Jak chce dodać wypowiedź, to wyskakuje mi w prawym rogu czerwony komunikat, że w tym czasie nie mogę bo została wysłana inna wiadomość i mam odczekać... najpierw 9 sekund, a później coraz więcej.
a żądnej nowej wiadomości nie ma
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Reputacja:
17
Cała się trzęsę ze strasu. Najgorsza jest bezradność... Mój facet miał dzisiaj wrócić z trasy, ale jakieś 400 km od domu dopadł go taki ból brzucha... chyba kamienie, że musieli do niego wezwać karetkę. Tak bardzo się boję. 2 godziny temu mówił, że już są i dostaje kroplówkę a teraz cisza. Nie odpisuje nie oddzwania. Sory, że zawracam Wam tym głowę, ale muszę to z siebie wyrzucić.
Reputacja:
20
Bubka, spokojnie, pewnie go wzieli na jakieś badania i nie moze odebrać telefonu. A w Polsce jest czy jeszcze za granicą? Daj znać, jak się czegoś dowiesz. I trzymaj się dziewczyno.