Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
(23-04-2023, 16:49)Tosiia napisał(a): ja dzis obudzilam sie dziwnie 'polamana' Smutny mam nadzieje, ze to tylko jednodniowe ... ze moze zle spalam
ale boli mnie wszystko! jakbym maraton przebiegla ... snu nie pamietam wiec nie wiem co sie w nocy dzialo =D

oby tylko to nie SM ...

No i oby nie grypa..
Pogoda taka jakąś dziwna.Cieplo ,zimno ,ciepło.
Zdrowia życzę.
Odpowiedz
Myślę że to tylko gorszy dzień  Serce mnie wczoraj biodro tak bolało że stanąć nie mogłam dzisiaj już tylko wspomnienie Oczko wypij do spania aspirynke dobrą na wszystko i mam nadzieję że jutro wstanie Tossia gotowa do ćwiczeń i wszystkiego innego  Serce
Odpowiedz
Od czasu do czasu tak mam. Dosłownie wrażenie, ze kazda najmniejsza kosteczka mnie boli. Przeczulice jakas i tyle.

https://swidnica24.pl/2023/04/kraksa-na-...odow-foto/

Się dzieje u mnie na osiedlu
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
ojej Akinom ale rozróba! dobrze, że samochody tylko uszkodzone ... tylu pijanych siada za kierownicę =/

Ostatnio przejeżdżałam przez Świdnicę Uśmiech

Dziękuję dziewczyny ❤️ czekam na jutro w nadzieji, że minie i u mnie też!
Odpowiedz
Minie, spokojnie. To chyba taki urok sm. Od czasu do czasu boli.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
tak, minęło ... wieczorem miałam też bardzo intensywne uczucie prądów więc już pisałam czarne scenariusze rzutowe ...

Uśmiech
Odpowiedz
(23-04-2023, 19:31)Akinom napisał(a): Od czasu do czasu tak mam. Dosłownie wrażenie, ze kazda najmniejsza kosteczka mnie boli. Przeczulice jakas i tyle.

https://swidnica24.pl/2023/04/kraksa-na-...odow-foto/

Się dzieje u mnie na osiedlu

Na nudę nie narzekasz.Szkoda aut.

(24-04-2023, 08:29)Tosiia napisał(a): tak, minęło ... wieczorem miałam też bardzo intensywne uczucie prądów więc już pisałam czarne scenariusze rzutowe ...

Uśmiech

Ja pierwszy raz wczoraj miałam prądy w stopach aż od kręgosłupa. Dziwne uczucie.Tyle że te prądy to z kręgosłupem łącze. Bo gdy inaczej ciało ułożyłam już ich nie miałam.
Odpowiedz
ja to uczucie prądów na nogach mam co jakiś czas - czasami trwa kilka sekund, czasami kilka minut, a czasami jak wczoraj kilka godzin ... Mi to zostało po rzucie ok. 2 lata temu, ale wiadomo jak dłużej trwa to zaczynam już myśleć, że coś się dzieje
Odpowiedz
Dziwna tą nasza choroba .Tyle badają i nic nie wymyślili.Terapia genowa by się przydała tu.

Ja coraz więcej myślę o hulajnodze elektronicznej aby sprawdzić czy podołam.Maz sceptycznie podchodzi do tego.Tez się boję iż zaraz się połamię.
Odpowiedz
Tosia ja też mam prądy od kręgosłupa w dół się rozchodzą....lekarz za pierwszym razem powiedział że szybciej drętwienie jest objawem rzutu więc potem zaraz jak źle spałam to już stresa miałam  Duży uśmiech trzeba się do niektórych dziwnych uczuć przyzwyczaić   Oczko ale jak nie my to kto da radę  Duży uśmiech 

Akinom u ciebie to jadka na calego Duży uśmiech przynajmniej jak piszą dziewczyny na nudę nie narzekasz  Duży uśmiech

(24-04-2023, 10:59)Orchidea ponownie napisał(a): Dziwna tą nasza choroba .Tyle badają i nic nie wymyślili.Terapia genowa by się przydała tu.

Ja coraz więcej myślę o hulajnodze elektronicznej aby sprawdzić czy podołam.Maz sceptycznie podchodzi do tego.Tez się boję iż zaraz się połamię.

Taki nasz urok ...my już tu z Akinom w ramach " teorii spiskowych" pisałysmy że lek pewno by się znalazł ale bardziej opłacalne jest leczenie..... może doczekamy czegoś lepszego dlatego musimy się trzymać jak najlepiej i najdłużej w dobrej kondycji....
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości