Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
WorkBorg zdrówka.
Odpowiedz
(02-10-2018, 16:00)WorkBorg napisał(a): A mnie zaatakowało przeziębienie. Od jutra do weekendu zostaję w domu. Grypa niewskazana Oczko.

Zdrowiej szybko

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
(02-10-2018, 14:18)hela napisał(a): Wolałabym żeby mnie drzwi atakowały co rusz niż mieć taki bandżaj w pracy jaki mam od wczoraj, wczoraj jedna afera, dzisiaj poważny wypadek u podwykonawcy, podobno mamy się nie stresować....

ZdrówkaOczko

Odpowiedz
WogkBorg Wracaj do zrowia szybko Uśmiech
Odpowiedz
Taaa, antybiotyki mi znajomy internista przepisał. Także mam tydzień z głowy. No nic, idę pograć na konsoli.
Odpowiedz
A ja znów mecze się z bolem głowy i oczu. Musze iść do lekarza . Podejrzewam ze to ze idą mi dwie górne ósemki powoduje ten ból. Nie trwa cały dzień ale mimo wszystko boli często. Widzę ok.

Odpowiedz
Aniu, ja wczoraj miałam rwanie 8 Duży uśmiech w końcu spokój z uważaniem co się je, czy za szybko nie wejdę z zimnego do ciepłego pomieszczenia itd po prostu męczarnia ostatni tydzień cały na przeciwbólowych. I tak przypomniał o sobie co jakiś czas od roku, a wcześniej nie miałam czasu zrobić z nim porządku bo ciągle mnie męczyła diagnostyka Sm a przy tych rzutach to był pikuś 8. No teraz tylko dojść do siebie po wczorajszym świniobiciu Uśmiech
Zdrówka
Odpowiedz
(07-10-2018, 08:09)agica napisał(a): Aniu, ja wczoraj miałam rwanie 8 Duży uśmiech w końcu spokój z uważaniem co się je, czy za szybko nie wejdę z zimnego do ciepłego pomieszczenia itd po prostu męczarnia ostatni tydzień cały na przeciwbólowych. I tak przypomniał o sobie co jakiś czas od roku, a wcześniej nie miałam czasu zrobić z nim porządku bo ciągle mnie męczyła diagnostyka Sm a przy tych rzutach to był pikuś 8. No teraz tylko dojść do siebie po wczorajszym świniobiciu Uśmiech
Zdrówka

Mi to dopiero co ledwo z dziąsła wychodzą. Najgorzej, że dwie na raz. Jeszcze uszy mi się ciągle przytykają. Mój neuro nie skomentował tego. Tzn uszu. Bo co mu do moich ósemek. Włosy i paznokcie mi szubko rosną to może i te ósemki jakoś wyjdą szybko w całości. Rwać będę bo mam wrażenie, że tam mało miejsca mam żeby je zostawić.

Odpowiedz
No mi praktycznie w ciągu 4 lat wyszły wszystkie. Ta usunięta była największa ale cała zepsuta, ale do tego cała krucha dlatego byłam u pani chirurg i zrobiła to fachowo, a nie jak nasi rwą odrazu a korzenie zostają, siostra w ten sposób wylądowała w szpitalu na chirurgii szczękowej. Może dobrze by było zrobić zdjęcie i ocenić co tam się dzieje Oczko
Odpowiedz
(07-10-2018, 08:32)agica napisał(a): No mi praktycznie w ciągu 4 lat wyszły wszystkie. Ta usunięta była największa ale cała zepsuta, ale do tego cała krucha dlatego byłam u pani chirurg i zrobiła to fachowo, a nie jak nasi rwą odrazu a korzenie zostają, siostra w ten sposób wylądowała w szpitalu na chirurgii szczękowej. Może dobrze by było zrobić zdjęcie i ocenić co tam się dzieje Oczko

Wiesz co poczekam az wyjda jeszcze troche. Bylam niedawno u stomatologa z bolem zeba wyszlo ze nic sie nie dzieje a po 3 tyg nagle czuje ze to zeby ida. Niech jeszcze wyjda bardziej zeby nie bylo tak ze zaplace za wizyte a on kaze mi przyjsc na kolejna za 2-3 tyg.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości