09-04-2020, 12:39
No właśnie, grunt że mamy leki
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
Mój dzisiejszy nastroj
|
|
09-04-2020, 12:39
No właśnie, grunt że mamy leki
09-04-2020, 12:41
Takie pytanie, może głupie, ale nigdy nie było mi potrzebne. Czy jakoś można sprawdzić wyniki krwii z programu? Jak to u Was wygląda
09-04-2020, 15:35
(09-04-2020, 12:41)agica napisał(a): Takie pytanie, może głupie, ale nigdy nie było mi potrzebne. Czy jakoś można sprawdzić wyniki krwii z programu? Jak to u Was wygląda My mamy wynik do pobrania z netu jeżeli przy pobraniu se życzymy. Czyli jeżeli zachowam sobie kod z pobrania to w każdej chwili mogę sprawdzić.
09-04-2020, 15:48
Ja najpierw napisałam maila, potem pani doktor oddzwoniła. Sekretarka nie jest osobą, z którą można cokolwiek ustalić. Jak ma dobry dzień to i nawet trysnie uśmiechem, ale przeważnie to czuję się tam tak jak w dziekanacie: nie wiem, nie ma, na tablicy ogłoszeń :-D A najwięcej do powiedzenia ma salowa. Raz mnie z toalety wyprosiła i jak mąż się na nią wydarł przy ludziach i ordynatorze to od razu była zmiana banana ;-)
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
09-04-2020, 16:12
(09-04-2020, 11:28)Anka napisał(a): Marcepanka ty sie ciesz ze mozesz zrobic sobie badania i odebrac lekAniu, ja się bardzo cieszę, że mam taką możliwość i współczuje Ci Twojej sytuacji. Chodzi o to, że Akinom powiedzieli wczoraj co innego, niż mi. I nie dziwi mnie, że chcą badać, ale można byłoby to zrobić za jednym razem (tak jak z resztą powiedzieli Akinom). W innych szpitalach tak robią. A lekarza, ani pielęgniarki i tak nigdy nie widzę. Pisałam kiedyś jak to u nas wygląda. (09-04-2020, 12:41)agica napisał(a): Takie pytanie, może głupie, ale nigdy nie było mi potrzebne. Czy jakoś można sprawdzić wyniki krwii z programu? Jak to u Was wyglądaJa dostałam instrukcje i mogę sprawdzić wyniki przez internet. Są na stronie około roku. Marcepanka, raz w roku ich widujemy hahaha. Właściwie to lekarkę, bo pielęgniarka już się nami nie zajmuje.
09-04-2020, 16:17
Dziękuję
09-04-2020, 16:21
U mnie wzięli pod uwagę to, że nie jestem z Wrocławia. Do zmiany lekarza norma była jedną wizyta. Najpierw lek, potem wyniki. Nie wiem, dlaczego to zmienili.
09-04-2020, 22:35
(09-04-2020, 12:41)agica napisał(a): Takie pytanie, może głupie, ale nigdy nie było mi potrzebne. Czy jakoś można sprawdzić wyniki krwii z programu? Jak to u Was wyglądaJa dostaje w Diagnostyce numer zlecenia i sama moge sobie sprawdzic na stronie internetowej, zazwyczaj z tym nunerem ide i w recepcji przed wizyta mi drukuja ewentualnie Pan doktor przeglada sobie to na komputerze
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|