Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
No właśnie, grunt że mamy lekiUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Takie pytanie, może głupie, ale nigdy nie było mi potrzebne. Czy jakoś można sprawdzić wyniki krwii z programu? Jak to u Was wygląda
Odpowiedz
(09-04-2020, 12:41)agica napisał(a): Takie pytanie, może głupie, ale nigdy nie było mi potrzebne. Czy jakoś można sprawdzić wyniki krwii z programu? Jak to u Was wygląda

My mamy wynik do pobrania z netu jeżeli przy pobraniu se życzymy. Czyli jeżeli zachowam sobie kod z pobrania to w każdej chwili mogę sprawdzić.
Odpowiedz
(09-04-2020, 12:41)agica napisał(a): Takie pytanie, może głupie, ale nigdy nie było mi potrzebne. Czy jakoś można sprawdzić wyniki krwii z programu? Jak to u Was wygląda
Moje wyniki na neurolog
ja je dostaje na kolejnej wizycie po badaniu od pani z sekretariatu wraz z wypisem ze szpitala
Odpowiedz
Ja najpierw napisałam maila, potem pani doktor oddzwoniła. Sekretarka nie jest osobą, z którą można cokolwiek ustalić. Jak ma dobry dzień to i nawet trysnie uśmiechem, ale przeważnie to czuję się tam tak jak w dziekanacie: nie wiem, nie ma, na tablicy ogłoszeń :-D A najwięcej do powiedzenia ma salowa. Raz mnie z toalety wyprosiła i jak mąż się na nią wydarł przy ludziach i ordynatorze to od razu była zmiana banana ;-)
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
(09-04-2020, 11:28)Anka napisał(a): Marcepanka ty sie ciesz ze mozesz zrobic sobie badania i odebrac lek
Ja nie mam od stycznia wynikow swoich badan.
lek odbieralam w obcym szpitalu w innym miescie
Ludzie zacznijcie sie cieszyc ze macie mozliwowsc zrobienia badan i odebrania u siebie lekow
Ja do samego konca nie wiedzialam skad moge odebrac lek bo zaden ze szpitali w ktorych mialam odebrac nie chcial  mi go wydac

Badania robi sie raz na kwartal wiec teraz wypada zrobic. Czemu cie dziwi ze chca badac ludzi z programu
Ja bym chciala zeby mnie przyjal moj lekarz i pielegniarka tak jak zawsze
Wiem ze kazdy ma inne podejscie
Ale nie chcialabys byc na moim miejscu jak dzwonilam przez 1,5-2 tygodnie do 3 roznych szpitali zeby uzyskac skad mam brac lek i kazdy mowil ze nie wie
Aniu, ja się bardzo cieszę, że mam taką możliwość i współczuje Ci Twojej sytuacji. Chodzi o to, że Akinom powiedzieli wczoraj co innego, niż mi. I nie dziwi mnie, że chcą badać, ale można byłoby to zrobić za jednym razem (tak jak z resztą powiedzieli Akinom). W innych szpitalach tak robią. A lekarza, ani pielęgniarki i tak nigdy nie widzę. Pisałam kiedyś jak to u nas wygląda.
Odpowiedz
Ja dostałam instrukcje i mogę sprawdzić wyniki przez internet. Są na stronie około roku.

Marcepanka, raz w roku ich widujemy hahaha. Właściwie to lekarkę, bo pielęgniarka już się nami nie zajmuje.
Odpowiedz
Dziękuję
Odpowiedz
U mnie wzięli pod uwagę to, że nie jestem z Wrocławia. Do zmiany lekarza norma była jedną wizyta. Najpierw lek, potem wyniki. Nie wiem, dlaczego to zmienili.
Odpowiedz
Ja dostaje w Diagnostyce numer zlecenia i sama moge sobie sprawdzic na stronie internetowej, zazwyczaj z tym nunerem ide i w recepcji przed wizyta mi drukuja ewentualnie Pan doktor przeglada sobie to na komputerze Uśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości