Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Super!
Odpowiedz
Nie odbiją się. Póki możesz to rób na co masz ochotę. Kiedyś gdzieś może być już za późno.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Ja nie wiem czy jutro coś nie pęknie, dlatego nie przewiduję przyszłości tylko korzystam ile wlezie Uśmiech
Moja dr poszła na zakaźny, w sekretariacie powinno być w komputerze
Odpowiedz
(04-05-2020, 10:11)Akinom napisał(a): Ja to czasem mam ochotę napisać do NFZ jak to wszystko ma wyglądać. W styczniu szpital na swoje konto zaliczył wyniki z Poz. Teraz nie było wizyty, a na moim koncie jest. Nie wiem dlaczego. Tanie to nie jest bo wizyta ponad 350 zł.plus prawie 6000 leki. Ciekawe ile policzą za rezonans hahaha
Akinom z ciekawości zalogowałam się na swoje konto pacjenta i u mnie jest tak samo: wizyta której nie było i badania, które robiłam prywatnie Duży uśmiech Ale czego się spodziewać, jak nawet za wystawienie recepty przez telefon inna poradnia naliczyła opłatę jak za normalną wizytę.
Za rezonans rok temu liczyli 648,96 zł
Odpowiedz
Weźcie to zgłoście do NFZ

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Rezonansu nie znalazłam. Albo źle patrzyłam. Muszę jeszcze raz poszukać. Ciekawe ile za to licza.
Odpowiedz
O co chodzi z tymi rachunkami z NFZ? Nie przypominam sobie, żebym kiedyś dostała coś takiego...
Odpowiedz
belanna napisał(a):O co chodzi z tymi rachunkami z NFZ? Nie przypominam sobie, żebym kiedyś dostała coś takiego...
Na portalu ZIP są wszystkie świadczenia z których korzystamy, u mnie np. nie ma MRI, ale w sumie nie mój problem, ważne że nikt mi nic nie dopisujeUśmiech
Odpowiedz
Byłam wczoraj w poradni SM. Mam okropna spastyka i sirdalud dwa razy dziennie w związku z tym. W szpitalu ochrona mierzy temperaturę, trasa do gabinetu wyznaczona na czerwono. plyn do odkarzania tylko na wejściu, męża nie chcieli wpuścić, ale dosadnie im wytłumaczył o co chodzi i poszedł że mną.
Odpowiedz
(05-05-2020, 12:19)belanna napisał(a): O co chodzi z tymi rachunkami z NFZ? Nie przypominam sobie, żebym kiedyś dostała coś takiego...
Na pacjent.gov można sprawdzić ile NFZ na Ciebie wydaje. Jak ja bym chciała te pieniądze. A tam tylko od 2008 r pokazują. Od razu Bym mogła dom budowaćOczko
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości