03-07-2022, 10:51
Tragedia. Najpierw była prawa noga później lewa i jeszcze raz lewa.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
|
Mój dzisiejszy nastroj
|
|
03-07-2022, 10:51
Tragedia. Najpierw była prawa noga później lewa i jeszcze raz lewa.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
03-07-2022, 11:43
Ja tak miałam jak karmiłam piersią. Ból nie do wytrzymania. Ewidentnie jakies braki.. jak skończyłam karmienie to dużo bolesnych objawów minęło
04-07-2022, 06:06
Po pracy pójdę do apteki i się w coś zaopatrzę.
05-07-2022, 09:24
Bubka zanim dojdziesz do apteki spróbuj zjadac 5 jajek z płynnym żółtkiem.. mają wszystkie witaminy z grupy B.. magnez jest w orzechach włoskich albo gorzkiej czekoladzie
Lusia do apteki nie dotarłam. Próbuje Twoich porad. Na razie jest ok.
E-smka no to gratuluje takiego długiego stażu w jednej firmie. Ja ciągle powtarzam, że tutaj gdzie pracuje to już bym chciała do emerytury zostać. Śmiałam się, że na stożki będę wchodziła z balkonikiem
08-07-2022, 10:30
E-smka gratuluję takiego dobrego stażu z jednym pracodawca
! Jak dałaś radę tyle lat ? Zdradź sekret ![]() Ja dziś wstałam lewa nogą. Zła jestem na cały świat. Zero motywacji. Wczoraj wieczorem przelałam jeszcze swój stan na męża. Może ta pogoda tak na mnie działa ? A może to wredne SM mi tak miesza w głowie ? Całe życie byłam optymistką. Ale na szczęście te złe dni to takie pojedyncze wyskoki w miesiacu. A może to że jestem kobietą ?U mnie SM na chwilę obecną za dużo nie miesza. 3 lata temu nie dałam rady przejechać rowerem zbyt dużo (straszne mrowienie nóg) . We wtorek zrobiłam 13 km i trochę mrowila mnie łydka wieczorem . Czasem ból oka. Chwilami zamazane widzenie ale tu nie wiem czy to nie olej do demakijażu jest winny :]... Prace ciężkie nie są dla mnie. Potem zawsze płacze w kącie bo chodzenie moje podupada. A ja tak bardzo chcę i Lubie. A kij z tym trzeba się cieszyć tym co jest
08-07-2022, 10:36
A wyczytałam, że dzisiaj w pytaniu na śniadanie był poruszony temat diety ketogenicznej i że ktoś się wypowiadał, że hamuje raka jelita i spowalnia naszą chorobę. Wiecie może czy można gdzieś obejrzeć powtórkę?
08-07-2022, 12:54
Bubka o widzisz. Czasem coś mądrego się dowiedzieć można z tej telewizji śniadaniowej..przynajmniej program emitowany na żywo a nie jak reszta zakłamanej telewizji i wyreżyserowanych tematów pod marketing
. Uwielbiam dietę ketogeniczna nie wiem jak mogłam kiedyś inaczej jeść. A właśnie mi przypomniałeś o tym że wieczorem miałam niezły wyskok i przesadziłam z węglowodanami i pewnie dlatego to kiepskie samopoczucie dzis
08-07-2022, 13:23
Mi za tydzień minie 2 miesiące jak zaczęłam keto i jest rewelacja. 10 kg schudłam i czuję się dobrze.
Bubka to jest właśnie jak dla mnie ten efekt uboczny tej diety. Jest super czysta w sensie w końcu człowiek nie sięga po przetworzone dziadostwa ale ja to skóra i kości więc tak bardziej low carb . Ale w końcu hormony w normie i mam dużo energii... Wysypiam się
. Nie wiem dlaczego tak lekarze kręcą głową jeśli mówi się o keto?Choć no waga mi już stoi od kilku miesięcy ale wciąż mam niedowagę . 5kg chętnie bym przygarnęła ![]() Bubka a ta dietę prowadzi Ci dietetyk ? Czy sama wszystko na własną rękę |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|