Liczba postów: 1 400
Liczba wątków: 10
Reputacja:
17
Po 2 miesiącach od złożenia papierów na przedłużenie stopnia zostałam wezwana na komisję. 23 mam się zgłosić. Ciekawe co to będzie.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Liczba postów: 2 571
Liczba wątków: 33
Reputacja:
20
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Reputacja:
20
16-10-2024, 14:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-10-2024, 14:37 przez Akinom.)
Konga, a sa tacy? :-D Ja ostatnio usłyszałam ze zdrowa jestem, to czego od nich chce. Babsko to bym chętnie osobiście udusila. Ale każdy wychodzil od niej kipiacy z wściekłości. A mialo być tak pięknie. Pan doktor ten co zawsze. Tyle tylko ze mi jedno zaświadczenie jego żona wystawiła i pewnie dlatego zmienili orzecznika.
Reputacja:
17
Wszystko się okaże w środę. Na pewno zdam Wam relacje
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Reputacja:
17
No to jestem po komisji. Trwała może ona 5 min. Szybki wywiad, szybkie badanko i Pan powiedział, że z racji, że jestem w ciąży to nie będzie mnie męczył badaniami. Decyzja przyjdzie poczta do 14 dni. Także obyło się bez stresu i jest ok.
Reputacja:
20
No i dobrze. Fajnie ze trafilas na normalnego orzecznika.
Reputacja:
17
Zaliczyło mnie do stopnia umiarkowanego, ale tylko na rok