Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pytanie o orzeczenie
Po 2 miesiącach od złożenia papierów na przedłużenie stopnia zostałam wezwana na komisję. 23 mam się zgłosić. Ciekawe co to będzie.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Dobrze będzie :-)
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Życzę Ci ludzkiego lekarza orzecznika Uśmiech
Odpowiedz
Konga, a sa tacy? :-D Ja ostatnio usłyszałam ze zdrowa jestem, to czego od nich chce. Babsko to bym chętnie osobiście udusila. Ale każdy wychodzil od niej kipiacy z wściekłości. A mialo być tak pięknie. Pan doktor ten co zawsze. Tyle tylko ze mi jedno zaświadczenie jego żona wystawiła i pewnie dlatego zmienili orzecznika.
Odpowiedz
Staram się być optymistyczna. Ostatnia komisja była dla mnie upokarzająca. Było to dla mnie taki psychicznie obciążające, że nie miałam siły przez dwa tygodnie i do tego miałam kiepski humor.
Z dzisiejszej perspektywy mam wrażenie, że w ogóle nie mają tam pojęcia czym jest SM.
Odpowiedz
Wszystko się okaże w środę. Na pewno zdam Wam relacje Oczko
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
No to jestem po komisji. Trwała może ona 5 min. Szybki wywiad, szybkie badanko i Pan powiedział, że z racji, że jestem w ciąży to nie będzie mnie męczył badaniami. Decyzja przyjdzie poczta do 14 dni. Także obyło się bez stresu i jest ok.
Odpowiedz
No i dobrze. Fajnie ze trafilas na normalnego orzecznika.
Odpowiedz
Witam też miałem szczęście do orzecznika 2grupa na 3 lata jak na pierwszy raz ok.
Ale wcześniej dostałem świadectwo niepełnosprawności więc orzecznik tylko przyklepał sytuację
Odpowiedz
Zaliczyło mnie do stopnia umiarkowanego, ale tylko na rok
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości