Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O wyższości Świąt Wielkiej Nocy nad Świętami Bożego Narodzenia
(17-12-2024, 11:36)ludler napisał(a):
(10-12-2024, 09:54)Konga napisał(a): Święta są fajne jak spędza się je z bliskimi albo z takimi ludźmi, którzy cieszą się twoją obecnością i nie stawiają sobie za zadanie krytyki twojego życia. Oczko No i nie ulegać komercjalizacji i szaleństwu przedświątecznemu...
W tym roku, chyba jeszcze wcześniej niż w zeszłym zaczęły się "święta" w sklepach. Zawsze kupuję prezenty wcześniej (głównie się skupiam na dzieciakach), ale w tym roku na początku grudnia pozostały tylko resztki produktów! Ledwo kupiłam to co chciałam.
No i jedzenie wigilijne to zupełnie nie na mój brzuszek. Kapusta, pierogi z kapustą, karp, sałatka jarzynowa, barszcz czerwony - tylko ból brzucha. Za to wielkanocnych jajeczek mogę jeść i jeść, a nie ma potem rewelacji żołądkowych. Oczko
Życzę wszystkim takich świąt jakich potrzebujecie! Z rodziną, czy bez, na wyjeździe, czy w domu przejdź do strony . Uśmiech

Ja też w tym roku w połowie listopada kupiłam już wszystkie prezenty, żeby nie zostawiać tego na ostatnią chwilę/usunięte/

Ludler, link usunęłam, na forum zabronione jest umieszczanie reklam.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: O wyższości Świąt Wielkiej Nocy nad Świętami Bożego Narodzenia - przez yasmina - 04-01-2025, 22:09

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości