Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy to stwardnienie rozsiane?
(01-03-2025, 20:30)Lusia98 napisał(a): Tak możliwe że też to uszkodzenie błędnika bo wiem że mnie neurolog wysłał i pytano mnie czy właśnie mam szumy lub zawroty głowy. Ja tego nie miałam więc też nie rozumiałam po co tam jestem ale pewnie żeby wykluczyć inne choroby.

Czyli możliwe, że to błędnik? Bo z nerwów nie wiem czy dobrze zrozumiałam, przepraszam.
Odpowiedz
Możliwe, że błędnik, brak witamin ,miastenia, ale i mnóstwo innych przypadłości. Chyba warto poczekać na wizytę u lekarza i nie diagnozować się w necie. W necie jest wszystko i nic! Na jednej stronie dadzą pozytywną odpowiedź na pytanie a na kolejnej na to samo pytanie odpowiedzą negatywnie.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Anonimowo my nie jesteśmy lekarzami, a forum dobrym miejscem do diagnostyki choroby.
Odpowiedz
(02-03-2025, 15:04)Lusia98 napisał(a): Anonimowo my nie jesteśmy lekarzami, a forum dobrym miejscem do diagnostyki choroby.

Myślałam, że ktoś z was miał podobny wynik rezonansu. Ja naprawdę jestem przerażona.
Odpowiedz
(02-03-2025, 15:33)Anonimowo napisał(a):
(02-03-2025, 15:04)Lusia98 napisał(a): Anonimowo my nie jesteśmy lekarzami, a forum dobrym miejscem do diagnostyki choroby.

Myślałam, że ktoś z was miał podobny wynik rezonansu. Ja naprawdę jestem przerażona.

Jeśli neurolog będzie podejrzewał SM to zleci na pewno pobranie płynu mózgowo rdzenieniowego. Poczekaj na wizytę i weź ze sobą płytkę CD z obrazem rezonansu bo jak pisałam wcześniej opisy radiologiczne dobrze jak są weryfikowane przez lekarzy.
Odpowiedz
(02-03-2025, 15:33)Anonimowo napisał(a):

Czy masz juz umówiona wizytę u neurologa ?
Odpowiedz
Anonimowa nic Ci nie da przerażenie. Żyć trzeba dalej i jak chcesz wiedzieć więcej idź do lekarza który zlecił badania. My tu nie jesteśmy od diagnozowania kogokolwiek i pocieszania.
Odpowiedz
Alex Twój post usunęłam - nic nie wniósł do tematu rozmowy, dwa - zamieściłaś reklamę strony nie związanej z tematyką forum co jest zabronione.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości