06-05-2023, 17:13
Teraz zobaczyłam, że nie w tym temacie umieściłam wpis. Sorki
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
|
Spełnianie marzeń mimo sm:)
|
|
06-05-2023, 17:13
Teraz zobaczyłam, że nie w tym temacie umieściłam wpis. Sorki
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
07-05-2023, 04:10
Wiesz Akinom kupiliśmy taki teściowi po udarze i mówił że "marzenie" opcja siedziska super mimo że to spory facet a hamulce jak w rowerze nasiskasz automatycznie jak się zatrzymujesz także na przyszłość bez numerów z odjezdzaniem proszę
16-05-2023, 15:40
Uśmiechnąłem się, twoje odpowiedzi są inspirujące
17-05-2023, 08:21
Taaa, ja jestem taka inspirująca, ze strach się bać
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
16-02-2026, 16:12
Cześć!
Dostałam zaproszenie na urodziny (30!) i mam zagwozdkę prezentową. Z jubilatką nie mamy super bliskiej relacji, więc ciężko mi trafić w coś personalnego. Wiem tylko, że ma dwójkę maluchów i pracuje w biurze. Nie przepadam za prezentami w stylu „pieniądze albo bon”. Może podrzucicie jakieś fajne, uniwersalne pomysły?
16-02-2026, 18:30
Jakiś dobry alkohol. Do tego kwiaty. Jak laski nie znasz, to lepiej coś niezobowiązującego.z resztą, nawet komuś znajomemu ciężko cokolwiek kupić.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Mama trójki głosuję za masażem lub spa u mnie najlepsze preznty. Ewentualnie tatuaż ale to juz moje.
Z innych Jakies fajne gry, wyjście do teatru, na jakis stend up, ksiazki. Ewentualnie ceramika, piękne wzory znajdziesz w tej pracowni: https://andyceramika.pl/ Zerknij sobie na stronę pracowni w Bolesławcu
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|