Liczba postów: 30
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Hej dziewczyny
To jeszcze jedno Wam opowiem.... Jak już tak mnie "polubili" lekarze w ubiegłym roku, wszędzie zaglądali i wszędzie coś było nie tak to sobie jeszcze piersi postanowiłam zbadać. Zrobiłam USG i wyszły torbiele wielokomorowe, około cm średnicy, w obu piersiach. Poszłam do gina po skierowanie do onkologa, a pan doktor chirurg onkolog stwierdził, że nie będzie z tym nic robił. Mam przyjść za pół roku i zobaczymy. Ja się pytam co zobaczymy? Na co ja mam czekać? Aż urosną? Czy nie można zrobić zwykłej biopsji i sprawdzić od razu, czy to nie coś złośliwego? Tak się mówi głośno o raku piersi, o profilaktyce, o ułatwieniach w badaniach - i gdzie to wszystko jest? Kiedy mnie będą badać? Jak już się okaże, że to nowotwór?
Przepraszam za emocje, ale jestem wściekła....
Pozdrawiam serdecznie
Aga
Liczba postów: 2 097
Liczba wątków: 3
Reputacja:
28
(14-02-2018, 15:35)Agnieszka napisał(a): Hej dziewczyny
To jeszcze jedno Wam opowiem.... Jak już tak mnie "polubili" lekarze w ubiegłym roku, wszędzie zaglądali i wszędzie coś było nie tak to sobie jeszcze piersi postanowiłam zbadać. Zrobiłam USG i wyszły torbiele wielokomorowe, około cm średnicy, w obu piersiach. Poszłam do gina po skierowanie do onkologa, a pan doktor chirurg onkolog stwierdził, że nie będzie z tym nic robił. Mam przyjść za pół roku i zobaczymy. Ja się pytam co zobaczymy? Na co ja mam czekać? Aż urosną? Czy nie można zrobić zwykłej biopsji i sprawdzić od razu, czy to nie coś złośliwego? Tak się mówi głośno o raku piersi, o profilaktyce, o ułatwieniach w badaniach - i gdzie to wszystko jest? Kiedy mnie będą badać? Jak już się okaże, że to nowotwór?
Przepraszam za emocje, ale jestem wściekła....
Nie dziwie sie, ręce opadają!
Pozdrawiam serdecznie
Aga
Liczba postów: 31
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Nie dziwi mnie ,że się wkurzyłaś.Z lekarzami to można zwariować.Traktują pacjentów jak zło konieczne,ale zarabiać to by chcieli miliony.
Liczba postów: 3 965
Liczba wątków: 39
Reputacja:
42
nie wszyscy są źli, niektórzy nie mają w ogóle taktu i jakiegoś poczucia odpowiedzialności za to co mówią
Reputacja:
0
(15-02-2018, 12:29)hela napisał(a): nie wszyscy są źli, niektórzy nie mają w ogóle taktu i jakiegoś poczucia odpowiedzialności za to co mówią
Ja nie twierdze,że wszyscy są źli,ale większość w ogóle nie słucha co się do nich mówi i najzyczajnuej brzydko mówiąc "olewa" pacjenta.Mówię to ,bo wiem o tym z własnego doświadczenia.Dwa lata chodziłam od lekarza do lekarza,każdy mnie zbywał i traktował jak wariatkę,wmawiając różne choroby.W końcu trafiłam na normalną panią doktor,która kazała zrobić odpowiednie badania i w końcu wiem,co mi dolega.
Reputacja:
42
Ja tam z 99 % jestem zadowolona a jak nie jestem to do nich nie chodzę
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Reputacja:
0
To masz szczęście,że trafiasz na normalnych,bo mnie się rzadko zdarza.Też bym nie chodziła po lekarzach gdybym nie musiała i gdybym była zdrowa.Teraz i tak już mniej chodzę,ewntualnie na wizyty kontrolne.
Reputacja:
42
Przez wiele lat w ogóle nie odwiedzałam lekarzy, odkąd mam sm tylko w szpitalu spotkałam takich którzy pozostawiali wiele do życzenia
Reputacja:
0
Też przez wiele lat nie musiałam odwiedzać lekarzy,ale przyszedł czas kiedy zaczęło się ze mną dziać coś dziwnego i niestety musiałam udać się do lekarza.I zaczęła się moja wędrówka od lekarza do lekarza.I tak jak już wcześniej pisałam,każdy tylko potakiwał i odsyłał od sasa do lasa.
Reputacja:
42
15-02-2018, 17:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-02-2018, 17:27 przez hela.)
Mój pierwszy rodzinny zbył mnie z rzutem, mam nowego
|