Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
(30-06-2021, 21:36)Akinom napisał(a): I dużo miłości i optymizmu Ci życzę :-*
Dziękuję Uśmiech
Odpowiedz
(01-07-2021, 07:55)e-smka napisał(a): Wszystkiego najlepszego! Uśmiech
Dziękuję Uśmiech
Odpowiedz
Jazzy wszystkiego co najlepszego. Dużo wiary i miłości. Spełnienia marzeń :*
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
(01-07-2021, 10:03)Bubka napisał(a): Jazzy wszystkiego co najlepszego. Dużo wiary i miłości. Spełnienia marzeń :*
Dziękuję Uśmiech i w to trzeba wierzyć Uśmiech
Odpowiedz
Wszystkiego Cudownego życzę kochana
Odpowiedz
(01-07-2021, 11:23)Orchidea ponownie napisał(a): Wszystkiego Cudownego życzę kochana
Dziękuję Uśmiech

Dziękuję, za pisanie życzeń Uśmiech nie chciałam swoim wpisem ich wywoływać. Taki nostalgiczny nasrój był wczoraj jak myślałam o tym kiedy zaczynałam 30 i to wszystko wybuchło. Pozbierałam się, już mnie leczą, wiem co mam i czego w końcu mogłam się pozbyć, co nie było takie trudne Uśmiech 
Odpowiedz
(02-07-2021, 07:55)e-smka napisał(a): Ja też miałam doła jak zbliżały się moje 30 urodziny, a teraz niecierpliwie czekam 40, bo podobno po 40 życie dopiero się zaczyna Duży uśmiech
Haaaa dokładnie
Odpowiedz
(02-07-2021, 07:55)e-smka napisał(a): Ja też miałam doła jak zbliżały się moje 30 urodziny, a teraz niecierpliwie czekam 40, bo podobno po 40 życie dopiero się zaczyna Duży uśmiech

Chyba kończy xD Diabeł xD
Odpowiedz
Jazzy, wszystkiego najlepszego kochana, zdrówka i dużo miłości. Serce
Pamiętam, że jak skończyłam 30 lat to miałam jakiś kryzys  Smutny , ale im bliżej 40-stki tym było lepiej Duży uśmiech . Teraz jak patrzę z perspektywy lat to właśnie wtedy czułam się najlepiej Uśmiech ...właściwie to ja się cały czas czuję wiekowo dobrze, nie mam jakoś problemu z upływem lat, tak musi być. Jedno co zmieniłam, jak skończyłam 50-stkę to nareszcie zaczęłam myśleć o sobie/nazywam to zdrowym egoizmem Oczko /, nauczyłam się asertywności, nie przejmowania się ludźmi, unikania głupich ludzi, marnowania czasu na nic nie znaczące rozmowy...i dobrze mi z tym Duży uśmiech .
Ale piszecie także o wakacjach, oczywiście życzę cudownego odpoczynku, w Pogorzelicy byłam, w Stegnach nie.
Moje wakacje ze względu na branżę, w której pracuję muszą być dzielone i tak jeździmy z Panem Mężem od zlotu do zlotu.
W niedzielę wyjeżdżamy do Łagowa na tydzień Duży uśmiech , jest zlot motocyklowy, jadę tam już trzeci raz...same motory, imprezy, koncerty, spotkania ze znajomymi i ten klimat... Duży uśmiech
Odpowiedz
(02-07-2021, 16:01)JMonika79 napisał(a):

Chyba kończy xD Diabeł xD haaaa ja na 40stke fundnelam sobie bliźniaki, parkę. 
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 17 gości