Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
mpmarzena to masz super urlop Uśmiech przypomina mi się mój , tez wylądowałam w szpitalu i urlop przedłużył się do 2 msc Uśmiech Życzę Ci aby Twój trwał krócej jednak. Dużo zdrówka Uśmiech
Odpowiedz
Liczę, że mój odbędzie się bez takich atrakcji. Mpmarzena zdrówka życzę
Odpowiedz
Dziękuję dziewczyny Uśmiech

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Mpmarzena oby jak najszybciej wszystko wróciło do normyUśmiech ja się tez urlopuję, dużo chodzę i nogi dają się we znaki, ale do przoduUśmiech pewnie zmęczenie tak daje znać o sm, bo nie cały czas jest problemOczko następny wniosek na przyszłość, więcej ruchuUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
A to się zgadza. Ruch to dobra rehabilitacja. Czasami przez łzy ale do przodu. Ku chwale! Uśmiech

Odpowiedz
Tak właśnieUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Marzena oby szybko odpuściło
Odpowiedz
Przyznam szczerze, że strasznie boję się sterydów. Po pierwszym pobycie w szpitalu miałam odwodnienie i trafiłam do drugiego. Dziś po pierwszej dawce obudził mnie ból nerki i ból skóry. I po spaniu Oczko Oby nie było więcej atrakcji.

Odpowiedz
powodzenia i dużo zdrówka Oczko trzymaj się Uśmiech
Odpowiedz
(16-08-2018, 05:32)mpmarzena napisał(a): Przyznam szczerze, że strasznie boję się sterydów. Po pierwszym pobycie w szpitalu miałam odwodnienie i trafiłam do drugiego. Dziś po pierwszej dawce obudził mnie ból nerki i ból skóry. I po spaniu Oczko Oby nie było więcej atrakcji.

mpmarzena w trakcie brania sterydów staraj się nie jeść soli i słodkiego,  dużo pij np. soki pomidorowe są bardzo dobre, ja wypijalam przynajmniej litr dziennie a nawet więcej,  sterydy wyplukuja potas, magnez  wiec trzeba dbac aby go w diecie dostarczyc, jedz owoce, i  lekkostrawne posiłki malosolne bo sól zatrzymuje wodę i wtedy się puchnie.
Staraj się też pić wodę niegazowana, żadnych słodkich i gazowanych napoi. Sok pomidorowy działa też moczopędne wiec i nerki będą lepiej pracowały.  
Ja tez zawsze mam skutki uboczne sterydów ale już mam wypróbowane co zrobić aby zmniejszyć te skutki. Mi pomaga przestrzeganie tych zasad, robię to nadal również po wyjściu ze szpitala dłuższy czas.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości