Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Dobrze wiedzieć. Dziękuję za wskazówki.

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Ja pierniczę, wróciłam z urlopu i mam w pracy dzień świra od poniedziałku, nawet kawy pic nie muszę, tak mi co raz o ciśnienie podnoszą.
Odpowiedz
U mnie zawsze tak było po urlopie. Cała szuflada papierów i do ogarnięcia tego maks 2 dni. Zero jakiejkolwiek zasepowalnosci. I wiecie, brakuje mi pracy, ale poniekąd cieszę się, że pierwszy raz od 20 lat nie musiałam tam wracać po urlopie. I że ta cała gonitwa już za mną. Bardzo ładnie jest to pokazane w filmie KRZYSIU, GDZIE JESTEŚ.  Polecam. Niby bajka dla dzieci,  a sens dużo głębszy.
Odpowiedz
Może nie trzeba było wracać w ogóleOczko Pracę lubię, tylko niektórzy mnie osłabiają..... a raczej ich bezmyślność
Odpowiedz
Tak to już jest niestety :-)
Odpowiedz
jakby człowiek nie mógł ze zwierzętami pracować...
Odpowiedz
(23-08-2018, 12:40)hela napisał(a): jakby człowiek nie mógł ze zwierzętami pracować...

Jest szansa ze jakbys pracowala ze zwierzętami to bys ciagle w kupe wchodzila Cwaniak  Duży uśmiech Przykro mi ze powrót wiaze sie ze stresem!
Odpowiedz
Zawsze takie zamieszanie na koniec wakacji, powinnam przywyknąćUśmiech
Odpowiedz
Ja już zapomialam co to urlop bo kiedy tam był czerwiec Uśmiech A tak serio to teraz ciągle coś, a to gdzieś jedziemy a to ktoś do nas. Do tego trzeba zacząć ogarniać szkole i przedszkole a tu jeszcze to moje nieszczęsne kolano

Ale żeby nie było, nie narzekam bo pogoda super
Odpowiedz
Faktycznie tak tu cicho od weekendu czy tylko mi się coś popsuło z aktualizacjami?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości