Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
O to samo chciałam zapytać aż dziwne to
Odpowiedz
No ja też zwróciłam na to uwagę. Melduję się . Wróciliśmy z urlopu. Bez sm-owych sensacji. Sensacje żołądkowe miałam tylko. Ale polska pomidorowa na powrocie uleczyła mnie z miejsca. W czwartek mam rezonans kontrolny. Ogólnie urlop zaliczam do udanego ale pod względem towarzystwa. W końcu spędziłam mnóstwo czasu z mężem. Ogólnie zauważyłam, ze mało osób pisze na weekendach.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
No ten weekend był akurat z takich wyjątkowo depresyjnychUśmiech zimno, pada i koniec wakacji, ale wrzesień ma być ładnyUśmiech mało osób pisze w weekendy bo wszyscy z pracy pisząUśmiech takie z nas pracoholikiUśmiech

Odpowiedz
Dla mnie pogoda w weekend była rewelacyjna. W końcu chłodniej i było czym oddychać ;-)
Odpowiedz
Akinom a ja ci powiem ze w Pl upały mnie wykańczały a na urlopie za granica czułam się super. Niech będzie kilka dni trochę ciepła bo mam pełno rzeczy do prania. Ale rozumiem, ze wolisz niższe temperatury.

Odpowiedz
Też wole niższe temperatury ale z 28 stopni na 17 w jedną noc to przesada

Odpowiedz
Oj! Nie wiedziałam ze aż tak spadła

Odpowiedz
U mnie dzisiaj o 5 rano bylo 7 stopni. Bryyy
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
U mnie tak, w niedziele już nie było wietrzenia przez cały dzieńSmutny

Dziś o 7 rano miałam 11 stopni w kurtce do pracy wyszłam

Odpowiedz
Już będzie coraz zimniej. Cieszmy się, że nie spadł śnieg jak w Austrii.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości