Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Wygadaj się, będzie Ci lżej.
Odpowiedz
Ta właśnie, pisz śmiało co Ci leży na sercuUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
(12-12-2018, 16:38)zyga napisał(a): nastrój w kratke... raz mam SM w d.... a raz chce walić głową w ścianę... raz śmiech... raz płacz...
brak mi czasem słów żeby opisać jak sie czuje... rwe włosy z głowy... Sorry ze wnosze negatywne emocje...
Huh może to jest też na podłożu hormonalnym może trzeba zrobić wyniki i pomóc uregulować. Huśtawki zdążają się każdemu, ale jak są za często to może coś jest na rzeczy
Odpowiedz
Świeża diagnoza, zakładam, że nieprzegadana porządnie.
Odpowiedz
(12-12-2018, 22:50)WorkBorg napisał(a): Świeża diagnoza, zakładam, że nieprzegadana porządnie.
Być może Smutny nie wiem jak można pomóc
Odpowiedz
Wczoraj wziąłem zimny prysznic i wypiłem piwo... mrowienie w nogach zmalalo znacznie ale poszło na plecy ale bardzo delikatne, i lewy policzek mrowienie mikro... uczucie zdretwienia w plecach, ale sprawność dobra.
Odpowiedz
I to najważniejsze. Tak trzymaj!!!
Odpowiedz
Ostatnio duzo sie dzialo. Od dwoch dni czuje lekkie pieczenie na grzbietowej stronie prawej stopy. W srode wizyta u neuro. Jak funkcjonujecie w taka pogode? Ja to bym mogla spac ciagle i zdaza sie drzemka w ciagu dnia.
Odpowiedz
Tez bym tylko spała, bierze mnie przeziębienie, wyszłam z pracy w ciągu dnia, kupiłam pół apteki i leżę:/ zobaczę jak będzie jutro

I do tego kicham tak jakby mi miało głowę urwać

Odpowiedz
(17-12-2018, 17:18)hela napisał(a): Tez bym tylko spała, bierze mnie przeziębienie, wyszłam z pracy w ciągu dnia, kupiłam pół apteki i leżę:/ zobaczę jak będzie jutro

I do tego kicham tak jakby mi miało głowę urwać

Ja tez kichajaca wiec mysle ze chyba mnie te cos zlapie- oby nie. Te pieczenie mnie wkurza ale juz to przechodzilam w „ zeszla zime” 2017/2018 ale strona podeszwowa. Idiotyczne uczucie. Ale lepsze to niz cos gorszego tfu tfu. Kuruj sie Hela!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości