Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
O widzisz. Czytałam parę razy ulotkę, ale gdzieś to umknęło. Przeraziłam się ttm, bo miałam takie coś pierwszy raz. Dzięki za info
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
A ja jadę jutro na drugą wizytę do Katowic. Mam wyniki wszystkich badań immunologicznych, zobaczymy czy się dostanę do programu. Uśmiech
Odpowiedz
Daj znać co i jak wyszło. Trzymam kciuki.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Speculum powodzenia.
Ja mam dość leżenia chcę już wrócić do chodzenia i do ludzi
Odpowiedz
Dziękuję Uśmiech dam znać jak wrócę Uśmiech

Mufa - długo już?
Odpowiedz
(07-03-2019, 11:40)speculum napisał(a): A ja jadę jutro na drugą wizytę do Katowic. Mam wyniki wszystkich badań immunologicznych, zobaczymy czy się dostanę do programu. Uśmiech

Dostaniesz sięUśmiech te badania to pewnie tak dla pewności.
Odpowiedz
Powodzenia speculum ?

A ja mogę złożyć pismo o zmniejszenie etatu. Od kwietnia pewenie będę krócej w pracy. Przyznam się, że dziwne uczucie bo co prawda praca jak praca ale zła nie jest no i ci wszyscy ludzie w których mam wsparcie Smutny wiem, że jeszcze tam będę pracować ale nie wiem ile Smutny

Jutro jedziemy na oddział w celu podania leku mężowi i w ppniedziałek go wypiszą a potem jazda codziennie.
Komisję ZUS przeniosłam bo nsjzwyczajniej nie wyrobię ze wszystkim i tyle.

Kumulacja wszystkiego, że jestem przerażona. Czas pokaże jak to wyjdzie bo ja zbyt do przodu już nic nie planuję Smutny
Odpowiedz
PowodzeniaUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
(07-03-2019, 15:20)sloneczko25 napisał(a): Powodzenia speculum ?

A ja mogę złożyć pismo o zmniejszenie etatu. Od kwietnia pewenie będę krócej w pracy.  Przyznam się, że dziwne uczucie bo co prawda praca jak praca ale zła nie jest no i ci wszyscy ludzie w których mam wsparcie Smutny wiem, że jeszcze tam będę pracować ale nie wiem ile Smutny

Jutro jedziemy na oddział w celu podania leku mężowi i w ppniedziałek go wypiszą a potem jazda codziennie.
Komisję ZUS przeniosłam bo nsjzwyczajniej nie wyrobię ze wszystkim i  tyle.

Kumulacja wszystkiego, że jestem przerażona. Czas pokaże jak to wyjdzie bo ja zbyt do przodu już nic nie planuję Smutny

Dzięki. Idzie nowe dla Ciebie, oby nie było źle.
Trzymam kciuki za Was Uśmiech
Odpowiedz
Też trzymam kciuki. Słoneczko kto jak nie Ty Oczko
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości