Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
[quote pid='33336' dateline='1584559895']

I te pielęgniarki co robią? Legitymują człowieka? Odpytują? Już lepiej by wzieli jakiś wolontariuszy do takich zajęć

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
[/quote]

Ta siedząca robi wywiad i podaje do wypełnienia ankietę. W tym czasie druga dokonuje dwóch pomiarów temperatury, dwoma różnymi urządzeniami w dwóch różnych miejscach, oraz patrzy na człowieka serdecznie ale i nieufnie.Ta wypełniona ankieta jest potem przepustką w przychodni i przed wejściem do gabinetu. Jednak jak to w praktyce bywa, tylko część lekarzy patrzy na ankietę a jak ktoś wie, jak z przychodni przejść podziemiem do szpitala bielańskiego to już w samym szpitalu nie ma żadnej kontroli. 
Dooiero przy wyjściu natknąłem się na dwóch ochroniarzy
Odpowiedz
Szaleństwo, ale takie czasu i trzeba się dostosować

Odpowiedz
Ja jak byłam na biopsji to ciagle mi mowiono ze mam stac w miejscu nie ruszac sie.
Podczas zabiegu kazali mi zakryc twarz gaza i nie mowic
Drzwi mi otwierano i zamykano za mna
Odpowiedz
Dzwonilam do pielegniarki z programu
Jest na zwolnieniu
Dzwonie do mojego lekarza kazal mi dzwonic do szpitala w innym miescie
Tam mi maja wydac lek. Nie wiem ile sztuk itp
Zadzwonie w pon to sie dowiem
Tak wiec jak wasze szpitale zrobia zakaznymi jest szansa ze bedzie odbierac leki z innych
Zobaczymy co mi sie uda ustalic w poniedzialek
Odpowiedz
Szpitale które zostały przekształcone na zakaźne mają prawo przekazać pacjentów z programów innym szpitalom. Mi też szpital przekształcili ale na stronie mają napisane że programy prowadzą nadal.
Odpowiedz
(21-03-2020, 00:42)klaudia26 napisał(a): Szpitale które zostały przekształcone na zakaźne mają prawo przekazać pacjentów z programów innym szpitalom. Mi też szpital przekształcili ale na stronie mają napisane że programy prowadzą nadal.
Sek w tym ze na oswiadczeniu wydanym na fb bylo napisane to samo
wiec sie zdziwilam
choc z drugiej strony w 5 min cos potrafi sie teraz zmienic
Odpowiedz
Jak się czujecie przy tych zmianach pogody? Ja w ogóle siły nie mam.

Odpowiedz
Mnie najbardziej wkurza to siedzenie w domu.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Ja jestem taka rozbita i zmeczona
Spie ale sie nie wyspiam
Odpowiedz
Ja własnie od piątku śpię jak nigdy, chybabym efekt tej nie normalnej ciszy wszędzie. Pogoda tez dobija, albo słońce, albo śnieg pada i cały dzień wieje

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości