Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Ania, a pacjenci? Tez powinni o nich zadbać. Ciekawe, co się będzie działo.

Bubka, oby było bezproblemowo i bezpiecznie.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Kochani temat nazywa się jak mój dzisiejszy nastrój, a mój jest beznadziejny bo się martwię, więc napiszę i zapytam się w tym wątku Uśmiech
Mianowicie byłem na solu 5 dni od 3 do 7 marca więc to raczej nie rzut,mam nadzieję bo w erze tego wirusa to byłby problem XD wczoraj po polodniu zaczęło mnie trochę boleć prawe oko oraz obraz był rozmazany, a wieczorem mi lzawilo. Zasnąłem o 2 w nocy, obudziłem się o 6 a oko zaklejone? Zastanawiam się czy mógł na to wpłynąć trening który robiłem dzień wcześniej. Ehh.. Nie wiem czy nie zaczynam panikować. Może ktoś/któraś z was miał/miała taki problem? Oczko
Odpowiedz
A nie masz na coś alergii? Teraz parę rzeczy paskudnych kwitnie. Ja tak kiedyś miałam. Ropa z oka taka, że dopiero przymoczki z rumianku dały radę. Solu wtedy nie brałam i nie byłam ani w trakcie rzutu ani po rzucie, ale kwitły trawy i chyba lipy i to mi załatwiło oko.
Odpowiedz
Uczulenia nie mam na nic prócz prochu. Przynajmniej z tego co wiem Uśmiech ogólnie chodzi o to że prawa stronę ciała ogólnie mam słabsza w tym oko. I parę razy miałem zaostrzenie i uczucie jakbym coś w nim miał. Dlatego odrazu powiązałem to z moich kolega w głowie Duży uśmiech ale jeszcze nie minęło 24h odkąd mnie to dopadło. Dla mnie oczy i ręce to być albo nie być stąd lekka panika Uśmiech w rodzinie nie mam nikogo z SM stąd pisze nawet z takim czymś tutaj. Choruje, a przynajmniej mam diagnozę od pół roku więc dopiero poznaje tego wariata. XD więc pytam SM-owej rodzinki na forum Uśmiech
Odpowiedz
Jest opcja że zatarles sobie oko i po prostu ono tak się broni przed zarazkami. Przeplucz solą fizjologiczną
Odpowiedz
Zakropiłem starazolinem. Zobaczę jak to się rozwinie Uśmiech jeżeli się pogorszy to kupię jakieś krople z antybiotykiem bo łzawi i spuchło oraz boli :/
Odpowiedz
Jak Ci nie sprzedadzą kropli z antybiotykiem to świetlik daje radę.
Odpowiedz
Pojechałem około 3h temu kupić krople z antybiotykiem. Sprzedała mi dicortineff. Oby to pomogło bo z tego bólu mam ochotę bic głowa w ścianę :d
Odpowiedz
Puścił mnie ból. Nie kumam tego. Jeszcze 2h temu nie boglem wytrzymać. Teraz to się zastanawiam czy to SM czy co? Oby nie wróciło Uśmiech
Odpowiedz
Albo lek zadziałał

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości