Ania, a pacjenci? Tez powinni o nich zadbać. Ciekawe, co się będzie działo.
Bubka, oby było bezproblemowo i bezpiecznie.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
|
Mój dzisiejszy nastroj
|
|
Ania, a pacjenci? Tez powinni o nich zadbać. Ciekawe, co się będzie działo.
Kochani temat nazywa się jak mój dzisiejszy nastrój, a mój jest beznadziejny bo się martwię, więc napiszę i zapytam się w tym wątku
![]() Mianowicie byłem na solu 5 dni od 3 do 7 marca więc to raczej nie rzut,mam nadzieję bo w erze tego wirusa to byłby problem XD wczoraj po polodniu zaczęło mnie trochę boleć prawe oko oraz obraz był rozmazany, a wieczorem mi lzawilo. Zasnąłem o 2 w nocy, obudziłem się o 6 a oko zaklejone? Zastanawiam się czy mógł na to wpłynąć trening który robiłem dzień wcześniej. Ehh.. Nie wiem czy nie zaczynam panikować. Może ktoś/któraś z was miał/miała taki problem?
02-04-2020, 07:17
A nie masz na coś alergii? Teraz parę rzeczy paskudnych kwitnie. Ja tak kiedyś miałam. Ropa z oka taka, że dopiero przymoczki z rumianku dały radę. Solu wtedy nie brałam i nie byłam ani w trakcie rzutu ani po rzucie, ale kwitły trawy i chyba lipy i to mi załatwiło oko.
Uczulenia nie mam na nic prócz prochu. Przynajmniej z tego co wiem
ogólnie chodzi o to że prawa stronę ciała ogólnie mam słabsza w tym oko. I parę razy miałem zaostrzenie i uczucie jakbym coś w nim miał. Dlatego odrazu powiązałem to z moich kolega w głowie ale jeszcze nie minęło 24h odkąd mnie to dopadło. Dla mnie oczy i ręce to być albo nie być stąd lekka panika w rodzinie nie mam nikogo z SM stąd pisze nawet z takim czymś tutaj. Choruje, a przynajmniej mam diagnozę od pół roku więc dopiero poznaje tego wariata. XD więc pytam SM-owej rodzinki na forum
02-04-2020, 08:56
Jest opcja że zatarles sobie oko i po prostu ono tak się broni przed zarazkami. Przeplucz solą fizjologiczną
02-04-2020, 09:39
Zakropiłem starazolinem. Zobaczę jak to się rozwinie
jeżeli się pogorszy to kupię jakieś krople z antybiotykiem bo łzawi i spuchło oraz boli :/
02-04-2020, 11:15
Jak Ci nie sprzedadzą kropli z antybiotykiem to świetlik daje radę.
02-04-2020, 14:39
Pojechałem około 3h temu kupić krople z antybiotykiem. Sprzedała mi dicortineff. Oby to pomogło bo z tego bólu mam ochotę bic głowa w ścianę :d
02-04-2020, 17:24
Puścił mnie ból. Nie kumam tego. Jeszcze 2h temu nie boglem wytrzymać. Teraz to się zastanawiam czy to SM czy co? Oby nie wróciło
02-04-2020, 17:54
Albo lek zadziałał
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|