Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
A to chyba nie za bardzo jest zgodne z rodo, żeby komuś udostępniać takie nagrania.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Wracam z Ostrowca. 2 opakowania. Krew i mocz oddany.
Ale uwaga uwaga. Jak zostane tam bo Starachowice nadal beda zakaznym to kontrolny mri wiaze sie z 4 dniowym pobytem na oddziale. No rece opadly
Odpowiedz
Serio ja się wkurzyłam. Rezonans powinnam miec jakos sierpien/wrzesien
Nie pojde na 4 dni na mri tym bardziej jak zacznie sie 1 klasa syna
No niech mi otwieraja moj szpital normalnie
Czemu ja zawsze mam jakies przygody tego typu
Odpowiedz
Zglupieli do reszty.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Wiem ze kazdy szpital ma swoje „zasady i regulaminy” ale na dzien dobry pytanie czemu nie mam próbki z moczem i info ze u nich co 3 mce jak badaja krew mam miec mocz. Mowie odzialowej ze nie mowila Pani nic przez tel o moczu a u mnie co 6 mcy badaja jak zaleci lekarz
Badali mi temp i zamieszanie bo mam 36,9
Mowie Pani z wojska co lata z termometrem ze inni przede mna mieli 35,4 i czy uwaza ze termometr jest sprawny
Mierzy ponownie na szyji i nadgarstku i mam 36,2 i slysze uffffff- idiotka jakas
pracownicy szpitala wchodza bez maseczek i nie maja kontroli temp a ja mam 36,9 i Pani sie poci ze strachu
Musze sie uspokoic
Jeszcze pytalam czy jakby cos sie dzialo to mam dzwonic do nich czy do mojego szpitala to uslyszalam ze jak potrzebne kroplowki mam dzwonic do nich
Co czuje ze jakikolwiek objaw to od razu Solu
Nie mowilam ze mam parestezje
Dlon juz lepjej ale cos tam jeszcze z objawow zostalo
No ale jak tam mri wymaga 4 dniowego pobytu w szpitalu to nie zglaszam nic im bo nie chce ryzykowac ze zaprosza mnie zebym zobaczyla oddzial
Odpowiedz
Ja to czasem mam ochotę napisać do NFZ jak to wszystko ma wyglądać. W styczniu szpital na swoje konto zaliczył wyniki z Poz. Teraz nie było wizyty, a na moim koncie jest. Nie wiem dlaczego. Tanie to nie jest bo wizyta ponad 350 zł.plus prawie 6000 leki. Ciekawe ile policzą za rezonans hahaha
Odpowiedz
(04-05-2020, 10:42)e-smka napisał(a): Anka, ja też mam wiecznie jakieś przeboje.
Teraz czwartek /piątek będę dzwoniła do moich odnośnie mojego leczenia, czy je w końcu dostane czy nadal mam czekać... i ciekawe co mi teraz wymyślą, bo mój szpital też zakaźny... już się boję...

(04-05-2020, 10:11)Akinom napisał(a): Ja to czasem mam ochotę napisać do NFZ jak to wszystko ma wyglądać. W styczniu szpital na swoje konto zaliczył wyniki z Poz. Teraz nie było wizyty, a na moim koncie jest. Nie wiem dlaczego. Tanie to nie jest bo wizyta ponad 350 zł.plus prawie 6000 leki. Ciekawe ile policzą za rezonans hahaha

CYRK na kółkach...
Jak twoj szpital tez zakazny to moga cie wydelegowac do innego
Odpowiedz
Dzisiaj odbieram Tec, do sierpnia. Na wejściu bramka temp. Na odbiorze temperatura termometr, saturacja, wywiad, rękawiczki. Pobór krwi.
Przy okazji odbiór wyniku z MRI, wszystko stabilnie, brak zmian w porównaniu z poprzednim badaniem, zmiany opisane 3, nie wiem co z pozostałymi bo miałam 16 rok temu.

Po rezonansie miałam badanie neurologiczne, lekarka mega zadowolona ze stanu zdrowia. Mówiłam, że stosuję dużo aktywności codziennej i ćwiczeń
Odpowiedz
To super !!! Oby tak było jak najdłużej.
Odpowiedz
(04-05-2020, 12:03)Akinom napisał(a): To super !!! Oby tak było jak najdłużej.
Dziękuję, trochę się bałam że moje szaleństwa....Wejście na Śnieżkę i morsowanie, praca w polu i rower do bólu odbiją się w MRI
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości