Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
(15-05-2020, 10:31)JMonika79 napisał(a): Powiedzenie "obyś cudze dzieci uczył"  nabiera teraz innego znaczenia jesli nawet ze swoimi dziećmi idzie nam tak kiepsko  Oczko u nas też padaka na maxa, nie skonczymy zadań z jednego tygodnia a już w piątek przychodzą kolejne maile z pracą na nastepny tydzień  :/ o tyle dobrze, że w pl macie jeszcze szansę na powrót dzieci do szkoły to tu juz jest zapowiedziane, że dzieci wracają we wrześniu! Jeśli tylko!

Nasze dzieci nie wrócą w tym roku szkolnym do szkoły. Nawet jeśli by miały to np ja moich nie puszczę. Ta możliwość która jest teraz dla klas 1 -3 to zwykłe przechowanie części dzieci A nie nauka. 
W każdym razie ja nie będę ryzykować życia męża. Mamy stały kontakt z lekarką  która czasem nawet raz w tygodniu nie przychodzi - że względu na swoje dyżury i czasem musi odczekać za min do nas przyjdzie. Co prawda za dużo o wirusie nie mówimy ale da się wyczuć jak jest. 

Niestety z pracą wyszłam marnie bo teraz Nie wiem co robić. Wrócić jeszcze nie mogę bo nie mam opieki dla męża której na razie nie mogę zorganizować. A urlopu też tyle aż nie mam, z drugiej strony opieki na męża mam tylko 14 dni A rezygnować z pracy jeszcze  nie planowałam.
Odpowiedz
Słoneczko kombinuj z L4 i tyle, jak pracodawcę masz w porządku to zawsze można porozmawiać też

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Słoneczko a zasiłku na dziecko do 8 roku życia nie możesz zabrać
Odpowiedz
No wiecie ale ile na tym zwolnieniu można siedzieć. Póki co to lekarz dał ale nie wiem co dalej. 

Dziś koleżanka przywiozła nam młodą kotkę Oczko Teraz będziemy mieli jazdę Oczko
Odpowiedz
Po co Ci jeszcze młoda kotka? Chciałaś?

Odpowiedz
(16-05-2020, 08:42)hela napisał(a): Po co Ci jeszcze młoda kotka? Chciałaś?

Tak Hela chciałam.
Nie powiem co można dostać siedząc ciągle w domu A ostatni chomik zdechł przed świętami Smutny
Psa nie możemy bo nikt z nim nie wyjdzie. To mamy kota Oczko
Odpowiedz
Kot wyjdzie samUśmiech

Odpowiedz
Kot jest zdecydowanie łatwiejszy w użyciu :-)
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
(16-05-2020, 16:30)JMonika79 napisał(a): Koty są fajne, wniesie pełno smiechu i radosci do domu Uśmiech u mnie też dzieci blagają o kociaka, ale mamy juz jaszczurkę i papuzkę to kot jako drapieżnik nie bardzo tu juz pasuje do tego składu.
Oj chyba byście mieli z tym zachodu. Kot zapewne miałby zajęcie.

Lufa zasiłku nie dostanę bo młodszy ma  9 lat.
Odpowiedz
Koleżanki kot boi się papugi hahaha. Mój kot jest za to strasznie o córkę zazdrosny. Tylko ona przyjdzie się przytulić on pcha się na kolana.

Słoneczko, z tym zasiłkiem to jest chore. Kto mądry określił taki wiek. Moja ma 12 lat, a sama w domu nie chce zostać. poniekąd cieszę się, że jestem na rencie i mogę jej chociaż trochę dopilnować.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości