Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
(22-10-2021, 12:11)Orchidea ponownie napisał(a): U mnie do kitu. Córka lat9 coid 3 dni temp i już ok. Syn dziś wymaz 39,2 kaszel. Trzymajcie się.

Dużo zdrowia dla wszystkich.
Odpowiedz
Trzymajcie się i nie dajcie dziadowi !!!
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
(22-10-2021, 12:11)Orchidea ponownie napisał(a): U mnie do kitu. Córka lat9 coid 3 dni temp i już ok. Syn dziś wymaz 39,2 kaszel. Trzymajcie się.

Wy także trzymajcie się, będzie dobrze Serce
Odpowiedz
Dziękuję za ciepłe słowa. Córka ok. Synek jeszcze gorączka co 4odz leki. Sterydy na maxa w inhalacji i berodual. Kaszel mokry. Ja jak na razie ok.
Odpowiedz
Synek dostał antybiotyk. Ja jestem po 3 dawkach szczepienia i chwała temu. Od 26 37,5 katar. Dziś stwierdzilam, że test zrobię. Wynik pozytywny. Katar dziś mi się kończy.
Odpowiedz
Duzo zdrowia Orchidea! Pozdrawiam
Odpowiedz
Eh mój dzisiejszy nastrój padł na łeb na szyję. Tragedia po prostu . Wypłakałam morze łez . Nie spalam prawie wcale do tego od rana miotam się jak zoombie. Teraz mąż mnie wyręczył. Czemu takie choroby wychodzą w takich najmniej oczekiwanych momentach ???
Odpowiedz
Lusia, bardzo dobrze, że popłakałas. To jest czasem bardzo potrzebne i przynosi ulgę. Wyrzucasz z siebie wszystkie swoje żale i na jakiś czas jest lepiej.
Odpowiedz
Myślisz że to pomaga ? Ja już żałuję tych łez teraz widzę mężowi też juz udziela się mój kiepski nastrój. Wydaje mi się że my musimy być silni żeby nie zamartwiać naszych najbliższych. Może gdzieś tam w kącie samemu płakać jak nikt nie widzi ale tak oficjalnie to jednak lepiej nie... Od dwóch lat w zasadzie moze tylko 2 razy miałam taki kiepski moment. Dziś jest naprawdę źle.
Odpowiedz
Lusia, to pomaga. Ja sama nieraz ryczę z bezsilności. Tylko staram się robić to w samotności.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości