Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
e-smka to dobry masz ten tryb życia leniwca Uśmiech. Dla mnie leniwiec to takie zwierzę leżące więc stąd moje porównanie do tego że ja TEŻ kiedyś wolałam wylegiwanie od pracy fizycznej. No ale tak jak pisze odkryłam, że ma to swoje uroki Uśmiech czyli obcowanie z naturą, które okazało się dla mnie kojącym nerwy aspektem Duży uśmiech. Na resztę niestety nie jest w stanie sobie pozwolić czyli " NIE MUSI" bo czego nie zrobię dziś to jutro będzie razy dwa Uśmiech ale to uroki macierzyństwa. Choc tak jak pisze i tak wyluzowałam z nadmiarem pracy bo za tym kiedyś goniłam jak szalona i niestety okazało się dla mnie "zabójcze" no ale Życie Uśmiech. Miłego poniedziałku Wam wszystkim życzę Oczko ja lubię bardzo choć ferie się u Nas zaczęły i mam swoją dwójkę w domu więc "będzie się działo " Duży uśmiech
Odpowiedz
(31-01-2022, 09:07)e-smka napisał(a):
(29-01-2022, 20:15)Akinom napisał(a): Właśnie zrobiłam test na covid. Wyszedł dodatni :-)

Ja w weekend tez robiłam dwa razy, bo koleżanka z pracy ma Covid, i niestety pytania były zbyt trudne i nie zdałam - wynik negatywny Duży uśmiech
Gratuluję przegranej Oczko Duży uśmiech 
------------------------------------------------------
Akinom - jak się czujesz?
------------------------------------------------------
E-smka - to jest najlepszy gatunek leniwca Duży uśmiech , ale trzeba długo i mozolnie wspinać się "do góry". Podobnie, jak u Ciebie życie/młodość Smutny / było skomplikowane, nie było czasu na myślenie o sobie. Potem przyszły dzieci, obowiązki, praca - daleko mi było do leniwca  . Ale jak skończyłam 50-tkę powiedziałam dość, teraz jest mój czas, moje życie i mojego Pana Męża. Przede wszystkim nauczyłam się asertywności - to bardzo trudne, robię co chcę, soboty i niedziele w sezonie spędzamy na motorze, wieczorami w lecie siedzimy na naszej werandzie w domu, który sobie "na stare lata" Oczko Duży uśmiech  wybudowaliśmy i cieszymy się, że nic już nie musimy.
-------------------------------------------------------------
Lusia - leniwce zwisają zaczepione ostrymi długimi pazurami za gałęzie. I ja tak sobie też zwisam Oczko Duży uśmiech 
-------------------------------------------------------------
A tak oprócz tego to zdycham po Omikronie - psychicznie dołek, nie sypiam, nic mi nie smakuje, mam jakieś dziwne nerwobóle i strasznie się szybko męczę.
Miłego i zdrowego weekendu Serce
Odpowiedz
yasmina szybkiego powrotu do zdrowia Wykrzyknik Wykrzyknik Wykrzyknik
Mam nadzieję, że wydobrzejesz i odzyskasz siły przed sezonem. Uśmiech
Odpowiedz
Yasmina, nie mam apetytu. Kaszle okrutnie i mam ciągle katar. I trzeci dzień boli mnie głowa i jest mi niedobrze. Generalnie jakaś taka przymulona jestem.

I brakuje mi możliwości wyjścia na spacer chociażby.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Wczoraj zmarł mój kolega z podstawówki. Byl aktorem w teatrze w Częstochowie. Miał raka mózgu. Cztery lata temu się udało, teraz już nie. Kurde 8 lat chodziliśmy razem do szkoły. Smutne to.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Mi dziś izolacja się kończy. No można powiedzieć, że bezobjawowo przeszłam. Jeśli covid to przerobiłam leczenie za pierwszym razem u dzieci i siebie. Nebbud w inhalacji, ja d3 10.000 i clexan. Bo nie mogę aspiryny a ważne aby przyjmować preparaty rozrzedzające krew. Zdrowia dla Was.
Odpowiedz
(01-02-2022, 22:10)MarcinS napisał(a): yasmina szybkiego powrotu do zdrowia Wykrzyknik Wykrzyknik Wykrzyknik
Dzięki Marcin, jest jeszcze trochę czasu do motocyklowego szaleństwa i musi być dobrze. Duży uśmiech
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Akinom - ja w dalszym ciągu czuję się podle. Dziś miałam teleporadę z moją lekarką, mówiła mi, że wiele ludzi po omikronie ma właśnie takie powikłania, żeby dużo odpoczywać, dużo pić, jeść witaminy, owoce, warzywa. Musimy to przetrwać.
Każda odejście jest smutne i za wczesne Smutny .
---------------------------------------------------------------------
Orchidea, jak się czujesz?
Odpowiedz
(04-02-2022, 20:43)yasmina napisał(a):
(01-02-2022, 22:10)MarcinS napisał(a): yasmina szybkiego powrotu do zdrowia Wykrzyknik Wykrzyknik Wykrzyknik
Dzięki Marcin, jest jeszcze trochę czasu do motocyklowego szaleństwa i musi być dobrze. Duży uśmiech
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Akinom - ja w dalszym ciągu czuję się podle. Dziś miałam teleporadę z moją lekarką, mówiła mi, że wiele ludzi po omikronie ma właśnie takie powikłania, żeby dużo odpoczywać, dużo pić, jeść witaminy, owoce, warzywa. Musimy to przetrwać.
Każda odejście jest smutne i za wczesne Smutny .
---------------------------------------------------------------------
Orchidea, jak się czujesz?
Ok Wszystko dobrze.
Dzieci też. Zdrowia dużo.
Odpowiedz
No, to moja współlokatorka jest ukoronowana razem ze mną. Oboje zaliczyliśmy test pozytywnie niestety. Na szczęście ona od tygodnia przechodzi to tylko jak cięższe przeziębienie, a u mnie praktycznie bez objawów. Gdyby nie katar zeszłej nocy i wynik testu, to bym nie wiedział, że choruję na covida. Izolacja powinna u mnie zakończyć się w dniu 14 lutego. Teraz pytanie. Czy tego 14 mogę już wyjść czy to jest włącznie z tym 14?
Odpowiedz
(06-02-2022, 20:56)fruu napisał(a): No, to moja współlokatorka jest ukoronowana razem ze mną. Oboje zaliczyliśmy test pozytywnie niestety. Na szczęście ona od tygodnia przechodzi to tylko jak cięższe przeziębienie, a u mnie praktycznie bez objawów. Gdyby nie katar zeszłej nocy i wynik testu, to bym nie wiedział, że choruję na covida. Izolacja powinna u mnie zakończyć się w dniu 14 lutego. Teraz pytanie. Czy tego 14 mogę już wyjść czy to jest włącznie z tym 14?

Sprawdź na koncie pacjenta lub w portalu zus pue na daty izolacji domowej. Jeśli jest do 14 to znaczy że do 14 do północy.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości