Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
To i ja się pożalę... od czwartku boli mnie ząb. Mam do wyrwania 7 i wizytę miałam zaplanowaną na 11.10 ale dentysta musiał odwołać i się zaczęło. Całe szczęście że chociaż tab przeciwbólowe działają. Do tego w niedziele zaczęła puchnąć mi twarz. Jest mi niedobrze a wizyta jutro bo wcześniej się nie da... tragedia.

Dziewczyny a Wam to współczuje. U mnie wśród rodziny i znajomych jelitówka już była.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Bubka to ja bardziej współczuję z tym bólem zęba.. chyba gorszego bólu nie znam. poród nawet nie był tak zły ?.. Oczko ja ledwo się dziś toczę. Boje się tylko że zarazę resztę a to by było najgorsze... e-smka na 2 tyg odstaw nawet ten plasterek sera i masła kawałek... Zobaczysz. Ja to biorę danie że śladową ilością nabiału i od razu mam wykwit.. i swędzi niemiłosiernie. Ja jeszcze odstawiłam gluten ale tu lepiej bym Ci poleciła zacząć od mleka 2 tyg. potem gluten ... Potem cytrusy ..myślę że tak będziesz mogła się przekonać czy coś ruszy bo podobno to jelita odpowiedzialne są za reakcje na skórze
Odpowiedz
Nóż k... Coś jednak trzeba jeść. Ja nabialu jem, bo lubię. Mięsa nie jem bo nienawidzę tego smaku i wyglądu.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
E-smka no mnie naprawdę uczulają śladowe ilości wiec no tak zasugerowalam że możesz spróbować . Wszystko bezglutenowe kupujesz ??? Ja z tym nie mam problemu w sumie bo chleba nie jem wcale ale znajomej dziecko chorujące na Celiakie to już nie lada wyzwanie ..
Akinom mnie od mięsa odrzuciło mocno w ciąży. Wieprzowiny i wołowiny dalej jakoś nie lubię ale zjem... Dla mnie im mniej przetworzone tym lepiej a nabiał wiadomo... Jak długą drogę przebył zanim trafił na talerz . Ja się zmuszałam do mięsa bo kilka pozycji przeczytałam które sugerują właśnie że jest ważny w diecie SM. Szkoda że lekarze tak mało wiedzą jeszcze w tym zakresie ...
Odpowiedz
Hej kochane, strasznie Wam współczuję z powodu tych dolegliwości - pokrzywki nigdy nie miałam, ale jelitówkę tak - paskudna sprawa.
A ja tymczasem spełniłam swoje trzecie i ostatnie postanowienie i zrobiłam sobie tatuaż Duży uśmiech 
Pozdrawiam Serce
Odpowiedz
Yasmina, brawo Ty  Uśmiech
Odpowiedz
Yasmina wow! Bolało ?
Jelitowka odeszła w zapomnienie za to chyba nie ma części ciała na której nie czułabym prądów Oczko ;/
W ogóle mam dziś noc.. nieprzespana noc. Nie mogę zasnąć i już nie mam pomysłu jak tu oddać się w ramiona Morfeusza ... Macie coś ??
Odpowiedz
Oj Lusia ja nie pomogę w tej kwestii. Dla mnie nie ma problemu gdzie jestem i która jest godzina. Jak czuję, że chce mi się spać to po prostu śpię Język

Yasmina super. Ja mam 2 a najlepsze jest to, że jak kończyłam robić tatuaż to pół godziny po mnie poszła moja mama Uśmiech no i ma trochę więcej niż ja.

U mnie po zębie została już tylko dziura. Dalej jadę na tab, dostałam antybiotyk i musiałam jeszcze wziąć przeciwbólowa. A dzisiaj będę realizowała swój plan, w postaci robienia stroików na groby.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Ale wstyd. Stoję sobie przed kwiaciarnia, oglądam chryzantemy. Wybiega laska. Rzuca mi się na szyję, zwraca do mnie po imieniu, a ja nie wiem, kto to jest. Mało tego, mówi swojemu tacie, który jest właścicielem kwiaciarni, że razem pracowałyśmy, a ja ciągle nie wiem kim ona jest i udaję, że wiem. Jakaś pomroczność jasna. Nie wiem, co się ze mną dzieje. Ale jestem w szoku, że jej nie pamiętam. A chyba się lubialysmy.
Odpowiedz
Akinom nie przejmuj się. Ja też miałam kiedyś taką sytuację. Dziewczyna mówi do mnie cześć a ja też udaje że ja znam. Ale w końcu chyba zauważyła że jednak nie wiem kim jest i zaczęła mnie naprowadzać. Widziałam ją ostatnio może z 5 lat temu. Zmieniła się kolosalnie . U niektórych 5 lat robi wiele. Dziwię się że robiłaś dobrą minę do złej gry. Ja bym chyba jednak poprosiła żeby mnie naprowadziła na odpowiednie tory.
Swoją drogą życzę Wam i sobie dziś spokojnej i dobrej nocy. Oczy już mi same się zamykają. W ciągu dnia spałam na chłodząco. Jednak 3h snu już nie dla mnie. A ta dawka stresu która mam ostatnio też nie. Tylko dokąd uciekać Duży uśmiech ?!

Oczywiście nie na chłodząco a w chodzie miało być bo jak codziennie goniłam za moją dwójką dzieci. Muszą mieć wybieg tymbardziej jak taka pogoda. Dobranoc Oczko
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości