Liczba postów: 1 400
Liczba wątków: 10
Reputacja:
17
To i ja się pożalę... od czwartku boli mnie ząb. Mam do wyrwania 7 i wizytę miałam zaplanowaną na 11.10 ale dentysta musiał odwołać i się zaczęło. Całe szczęście że chociaż tab przeciwbólowe działają. Do tego w niedziele zaczęła puchnąć mi twarz. Jest mi niedobrze a wizyta jutro bo wcześniej się nie da... tragedia.
Dziewczyny a Wam to współczuje. U mnie wśród rodziny i znajomych jelitówka już była.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Liczba postów: 2 571
Liczba wątków: 33
Reputacja:
20
Nóż k... Coś jednak trzeba jeść. Ja nabialu jem, bo lubię. Mięsa nie jem bo nienawidzę tego smaku i wyglądu.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Reputacja:
20
Yasmina, brawo Ty
Liczba postów: 1 400
Liczba wątków: 10
Reputacja:
17
Oj Lusia ja nie pomogę w tej kwestii. Dla mnie nie ma problemu gdzie jestem i która jest godzina. Jak czuję, że chce mi się spać to po prostu śpię
Yasmina super. Ja mam 2 a najlepsze jest to, że jak kończyłam robić tatuaż to pół godziny po mnie poszła moja mama

no i ma trochę więcej niż ja.
U mnie po zębie została już tylko dziura. Dalej jadę na tab, dostałam antybiotyk i musiałam jeszcze wziąć przeciwbólowa. A dzisiaj będę realizowała swój plan, w postaci robienia stroików na groby.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Reputacja:
20
Ale wstyd. Stoję sobie przed kwiaciarnia, oglądam chryzantemy. Wybiega laska. Rzuca mi się na szyję, zwraca do mnie po imieniu, a ja nie wiem, kto to jest. Mało tego, mówi swojemu tacie, który jest właścicielem kwiaciarni, że razem pracowałyśmy, a ja ciągle nie wiem kim ona jest i udaję, że wiem. Jakaś pomroczność jasna. Nie wiem, co się ze mną dzieje. Ale jestem w szoku, że jej nie pamiętam. A chyba się lubialysmy.