Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Ale miałam "pracowity dzień" Oczko Duży uśmiech 
Zrobiłam zupę minestrone/jarzynowa po włosku, ale zupełnie inna niż nasza/, potem wydzwaniałam apteki, żeby kupić Fampyrę i znalazłam 40km od nas. No to już się znalazł świetny powód, żeby wsiąść na motocykl. A jak już ruszyliśmy no to "pokręciliśmy" się ponad 200km wróciliśmy o 18.00, zrobiliśmy grilla i teraz odpoczywamy.
-------------------------------------------------------------------------------
Lusia, muszę, bo to bardzo ważny zlot, ponad to nasz klub/tzn. wszyscy z całego kraju/ jest organizatorem, musimy o wszystko zadbać/tzn. tylko panowie, bo my jesteśmy ozdobami Oczko Duży uśmiech  /, wyznaczone są dyżury przy bramie, każdy ma przydzielone zadania.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Benito, widzę, że życie towarzyskie u Ciebie kwitnie Uśmiech
Odpowiedz
Yasminko po praniu to widzę  Duży uśmiech jest u mnie teraz moja "plus ' siostra z mężem i moja koleżanka z poprzedniej pracy. Nie chcę was drażnić ale ja mam teraz cały czas wakacje Duży uśmiech więc kochani udanego tygodnia w robicie Duży uśmiech w końcu ktoś musi pracować żeby reszta mogła się obijać  Oczko my jutro Karpacz, wczoraj byliśmy na Łysce.
Yasminko udanego wyjazdu. Dzięki Lusiu poczytam zaraz o tej mączce i jutro sprawdzę te krople bo mi się przypomniało jak się położyłam
Odpowiedz
Wpadam na chwilę. Malowanie w domu mam.Nie czytałam postów.Melduje ze pije czystek codziennie.Biegunek brak.Musze po wszystkim isc do dr aby dała mi na cholesterol skierowanie. Biorę Wit b 12.Musze dokupić jeszcze biotynę i kwas foliowy oraz lecytyne .Poszłam w ziola i dobrze mi z tym.Buziaki dla Was.
Odpowiedz
I jak Wam mijają te upalne dni? U mnie w tej chwili jest 37st. Rozstawiliśmy z Mirkiem jacuzzi z basenem i chłodzimy się Duży uśmiech Do tego zimny aperol... Duży uśmiech 
Odpowiedz
Ja siedzę w domu i zdycham.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
(06-08-2023, 04:06)Jazzy napisał(a): I tak po 8 latach bycia razem, w tym 4 lata po mojej diagnozie Uśmiech na wrocławskiej wyspie powiedziałam Tak Uśmiech

Dopiero z urlopu wróciłem i doczytałem. Gratulacje!
Odpowiedz
Super Orchi świetne wiadomości  Serce ja Yasminko też jazzuzi ale kapelusz na głowie i dzisiaj i wczoraj góry także jak i Akinom po prostu,.. zdycham Duży uśmiech
Odpowiedz
My ogarniamy mieszkanie po malowaniu.Buziaki.
Odpowiedz
A ja wróciłam do pracy i trochę przeraża mnie ten upał (polski upał źle na mnie działa . Wczoraj byłam na zewnątrz krótko, bardzo krótko i wieczorem miałam już ciężkie nogi, zarzucało mnie na rano i lewo a jeszcze wzięłam się za robienie ajwaru no i musiałam go skończyć. Jakoś dałam radę.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Hmmm, u mnie to dziwnie działa, bo wczoraj w upał pyknąłem 80km rowerem (lubię jeździć w upały). Niestety nie zabrałem izotonicznych napojów i bananów i energii brakło.

Pozdro dla wszystkich Uśmiech
...if u ever saw me smile, u should know i felt sick inside...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości