Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Ciemno, szaro, ponuro, od czasu do czasu jakis opad, wieje i ochłodziło się.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
uhu alez sie erotycznie zrobilo ... Duży uśmiech

Dzis od rana cos czulam jakby mi glowe w srodku przewialo ... trudno to nazwac, ale jak jeszcze nie mialam SM to pamietam, ze tak sie czulam po dluzszym przebywaniu na bardzo silnym wietrze/wichurze. Ogolnie nie uciazliwe, ale dziwne. Bylam na bardzo dlugim spacerze (prawie 8 km). Juz jest lepiej.

Akinom rehabilitacja ze sprzetami? czy raczej cwiczenia z rehabilitantem?
Chodzilam kiedys na fizjoterapie (jak lekarz pomylil objawy stwardnienia z bolem ortopedycznym), ale fajnie ten czas wspominam.
Odpowiedz
Trochę tak, trochę tak. Pilki sa, podwieszanie w klatkach i aqavibron. W sumie mogłabym mieć tylko to ostatnie, bo jest najprzyjemniejsze. Tylko człowiek lezy i woda go masuje :-) a to trwa tylko 10 minut.
Odpowiedz
Akinom jak często rehabilitacje masz ?
W ogóle Tosia nie wiem czy to jest to samo ale kiedy przez kilka dni byłam mega rozkojarzona i taka pustka w głowie !
Co do pogody od jutra nie ma już padać -hip hip hurra!! Przynajmniej u mnie Oczko

Ale kiepsko bo mój niezniszczalny dziec jest chory a ja nie nadążam z praniem :/Smutny leży słaby już 2 dzień....

Serce mi się kraje. Te wszystkie choroby dzieci mogę wziasc na siebie serio...
Odpowiedz
U mnie też paskudna pogoda - źle znoszę silne wiatry i deszcz. Koszmarnie boli mnie wtedy głowa. Do tego odkryłam, że mam niedociśnienie, więc może stąd te częste bóle głowy? Dzisiaj byłam po odbiór leku i mimo, że jeżdżę do tego szpitala już dobre parę lat i powinnam trafić na oddział z zamkniętymi oczami to raz poszłam za daleko, a raz skręciłam nie w ten korytarz  Nieśmiały
Odpowiedz
(01-02-2024, 10:54)Tosiia napisał(a): Zastanawiam sie czy wszystko dobrze dziala, bo ostatnia nowa osoba zarejestrowala sie w czerwcu 2023, a pamietam, ze stracilam jakis czas temu dostep do forum (zapomnialam hasla) i nie bylam w stanie ani go odzyskac ani zalozyc nowego konta z innym adresem mailowm (jakby przycisk 'zakoncz rejestracje' nie dzialal). Haslo na szczescie mialam zapamietane w jednej z przegladarek dlatego wrocilam =D Teraz probowalam zalozyc nowe konto tak na probe i nie moge.

Byc moze to tylko cos u mnie nie działa ... ale moze Yasmina sprawdzilabys czy wszystko jest ok jak bedziesz miala czas?
Rozmawiałam z Moniką, przekaże sprawę do działu technicznego.
Tosia, napisz dokładnie co nie działa, czy tylko "zakończ rejestrację"? - przekażę Monice.
Odpowiedz
(09-02-2024, 18:42)marcepanka napisał(a): U mnie też paskudna pogoda - źle znoszę silne wiatry i deszcz. Koszmarnie boli mnie wtedy głowa. Do tego odkryłam, że mam niedociśnienie, więc może stąd te częste bóle głowy? Dzisiaj byłam po odbiór leku i mimo, że jeżdżę do tego szpitala już dobre parę lat i powinnam trafić na oddział z zamkniętymi oczami to raz poszłam za daleko, a raz skręciłam nie w ten korytarz  Nieśmiały
Jakbym miała się sama tam odnaleźć, to zawsze bym się gubila. Dobrze, ze maz to ogarnia i ze mną jeździ. Jak raz z Tata pojechałam, to kluczylismy.

Lusia, jak dobrze pójdzie to dwa razy w roku. Jak zle, to raz.
Odpowiedz
Mi w poniedziałek odbierają wyniki kolono.
We wtorek gastrolog.. Buziaki
Odpowiedz
Yasmina, sprawdzilam i mozna sie zerejestrowac na forum bez problemow
Odpowiedz
Więc mam diagnozę. Wrzodziejace zapalenie jelit.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości