Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Dzisiaj też jest pełno gwiazd. Lubię patrzeć w niebo. Nie znam się na gwiazdach i całej galaktyce, ale po prostu lubię sobie popatrzeć w niebo.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Ja też to lubię, kosmos wciągaUśmiech
Odpowiedz
Nieraz tak patrząc w rozgwiezdzone niebo tak sobie myślę, że jestem taka malutka czescia kosmosu
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Akinom, bo tak jest:⁠-⁠) wszyscy jesteśmy i wszystko co żyje, każda roślina i zwierzę:⁠-⁠)
Odpowiedz
Miłej majówki Wam życzę. Wiecie napisała do mnie dziewczyna i kesimpta ją powaliła. Normalnie pracowała a teraz po paru mc brania ledwo chodzi .Coś mi się nie wydaje że to wszystko to przypadek.Ponoc u mnie więcej na tabletki przechodzi i lek nie chcą tej kesimpty.Teraz boję się Zeposi.Jak nic nie wyjdzie to poproszę o Gilenya. Potem kończę z lekami na sm.Teraz medytuję. Bardzo fajna sprawa.Czasem mam wrażenie że wszyscy nas okłamują a życie nasze to jeden wielki experyment.Takie mnie myśli nachodzą. Leki bardziej szkodzą. Szpryce dla experymentu.No i ta dziwna wojna.Zaraz powiedzą iż coś wybuchło i lek trzeba wziąć.
Może to ja jestem dziwna a może zaczynam prawdę dostrzegać. Buziaki dla Was.
Odpowiedz
Orchidea coś w tym wszystkim jest. Myślę o tym tak samo jak Ty. Ja majówkę rozpoczynam we wtorek o 14, ale tym którzy już zaczęli życzę dużo odpoczynku i słoneczka.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Orchidea mi copaxone bardzo zaszodzilo, a tez zaufalam lekarzom i medycynie ... czulam, ze jest cos nie tak, ale nie ufalam sobie - nie ufalam temu, ze moze mi sie pogorszyc stan kiedy zamysl jest ze ten lek ma pomoc, a jak nie pomoze to chociaz pozostanie neutralny dla organizmu dlatego troche rozumiem o czym mowisz ... Teraz Kesimpta u mnie dziala, ale jak tylko zaczne odczuwac ze cos jest nie tak zaufam tym razem tylko sobie. Medytacja jak najbardziej pomaga. Zapominam o niej, ale dzis rozpoczelam dzien z Joe Dispenza! a potem nameczylam sie na spacerze. Pojechalam nad rzeke i szlam wzdluz, a komunikacji miejskiej by wrocic do domu nie bylo widac na horyzoncie ...

Jedyne co jest pewne to to, ze swiatem rzadza pieniadze.
Odpowiedz
Ja się zastanawiam nad porzuceniem tecfidery. I to na poważnie. Mam czasami wrażenie, ze to bardziej szkodzi niz pomaga. Orchi, od kogoś już kiedyś słyszałam, ze każdy z nas jest jakimiś eksperymentem. Cos w tym jest. Lekarzom nie ufam. I neurologom tez. Każdy mi wmawial szczepienie na covid. A okazuje się że ludzie chorzy na sm absolutnie nie powinni się szczepić. I to nie tylko na covid. Tak ogólnie nie powinni. Trzeba bardziej sluchac siebie, a nie lekarzy. I żałuję, że pozwolilam zaszczepić się córce i mężowi, bo to było głupie. Ale nie ma sensu płakać nad rozlanym mlekiem.
Odpowiedz
Ja tam nie wierzę w zadne teorie spiskowe szczerze Wam powiem, rozwój medycyny jest ogromny, leczy sie teraz przecież choroby, ktore kończyłyby sie śmiercią. Leków na ms jest kilka, nie kazdy lek pasuje kazdej osobie więc trzeba próbować ale chyba jest warto walczyć?
Szczepienia na covid przyjelam 3, poki co zyje i nic mniej badz wiecej mi nie dolega, nie znam.nikogo kto by się przekrecil po szczepieniu , za to znalam kilka osob które zmarly po zlapaniu covida bądź cokolwiek to było. Sama nie wiem.
Odpowiedz
No właśnie ja znalam kilka osób, które poszly do piachu dzieki szczepionce i to lekarze rodzinom oficjalnie powiedzieli. Tylko w papierach tego nie ma. Tak na prawdę wszyscy byliśmy krolikami doswiadczalnymi szczepionek na covid. Nie da się opracować dobrej szczepionki w ciagu pol roku. Zauwazcie, ze nagle przestali się udzielać i Simon i Drag. Jakoś tak nagle stali się niemedialni i już liceum przestalo się podniecac, ze Drag jest absolwentem.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości