Liczba postów: 1 400
Liczba wątków: 10
Reputacja:
17
Dzisiaj też jest pełno gwiazd. Lubię patrzeć w niebo. Nie znam się na gwiazdach i całej galaktyce, ale po prostu lubię sobie popatrzeć w niebo.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Liczba postów: 2 571
Liczba wątków: 33
Reputacja:
20
Nieraz tak patrząc w rozgwiezdzone niebo tak sobie myślę, że jestem taka malutka czescia kosmosu
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Liczba postów: 1 400
Liczba wątków: 10
Reputacja:
17
Orchidea coś w tym wszystkim jest. Myślę o tym tak samo jak Ty. Ja majówkę rozpoczynam we wtorek o 14, ale tym którzy już zaczęli życzę dużo odpoczynku i słoneczka.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Reputacja:
20
Ja się zastanawiam nad porzuceniem tecfidery. I to na poważnie. Mam czasami wrażenie, ze to bardziej szkodzi niz pomaga. Orchi, od kogoś już kiedyś słyszałam, ze każdy z nas jest jakimiś eksperymentem. Cos w tym jest. Lekarzom nie ufam. I neurologom tez. Każdy mi wmawial szczepienie na covid. A okazuje się że ludzie chorzy na sm absolutnie nie powinni się szczepić. I to nie tylko na covid. Tak ogólnie nie powinni. Trzeba bardziej sluchac siebie, a nie lekarzy. I żałuję, że pozwolilam zaszczepić się córce i mężowi, bo to było głupie. Ale nie ma sensu płakać nad rozlanym mlekiem.
Reputacja:
20
No właśnie ja znalam kilka osób, które poszly do piachu dzieki szczepionce i to lekarze rodzinom oficjalnie powiedzieli. Tylko w papierach tego nie ma. Tak na prawdę wszyscy byliśmy krolikami doswiadczalnymi szczepionek na covid. Nie da się opracować dobrej szczepionki w ciagu pol roku. Zauwazcie, ze nagle przestali się udzielać i Simon i Drag. Jakoś tak nagle stali się niemedialni i już liceum przestalo się podniecac, ze Drag jest absolwentem.