Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Na ten ból rwy kulszowej ? Tragedii nie był, więc ja po dwóch naturalnych porodach to myślę że już wszystko "przetrwam" Duży uśmiech najgorsze było jak stałam w miejscu lub leżałam. Nigdy w łóżku nie mogłam sobie znaleźć miejsca . Mąż mnie czymś smarował, ma tam jakieś swoje mazidła ( nie wiem czy to pomagało coś ) ale no niech mu będzie Oczko

Z bólem głowy już nauczyłam się żyć. Zazwyczaj brałam magnez z wodą 2 litry i szłam na pewno długi spacer. Wczoraj niestety nie pomogło i wiedziałam że to coś innego. Oby do jutra przeszło mi to ciśnienie w uchu
Odpowiedz
Jak byście mogli, to trzymajcie jutro za mnie kciuki około godziny 12.15. Mam w sądzie rozprawę o przyznanie mi karty parkingowej.
Odpowiedz
Fruu, to się nie może nie udać !!! W końcu co im zależy z tą kartą...
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Będę trzymała kciuki. Lusia, mnie też głową i wczoraj i dzisiaj boli. Zwalilam to na pogodę. U mnie noga dalej słaba, wszystko też zależy od pogody. Nieraz wstanę i działam normalnie, dopiero po południu mi doskwiera a nieraz wstanę rano i jest katastrofa. Funkcjonować trzeba.

Moja mała córeczka jest taka kochana, taka mała klusia się już zrobiła i weszła w okres gdzie zaczęła więcej Gaworzyc i się uśmiechać. To jest coś cudownego. Calowalabym ja i ściskała cały czas. Do osiągnięcia wagi z przed ciąży brakuje mi jakiegoś kilograma. Byłam 9 miesięcy a schudłam w 3,5 miesiąca.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
(11-06-2025, 20:00)fruu napisał(a): Jak byście mogli, to trzymajcie jutro za mnie kciuki około godziny 12.15. Mam w sądzie rozprawę o przyznanie mi karty parkingowej.

Nie wiem jak to jest kraty parkingowe na sm dostaję bez problemu .Mam umiarkowaane z N i nikt nie dyskkutuje
Odpowiedz
Maciek, niby jedne przepisy, niby jedna choroba a wszystko zależy od tego na jakiego debila trafisz w komisji. I on ma tylko rację. I możesz mieć cuda we wniosku wypisane, a jak się uprze to orzeka po swojemu.
Odpowiedz
Fruu no to trzymam mocno!!
Super wiadomości Bubka. Dzieci to ogólnie kochane są. Najważniejsze Bubka że jest stabilnie z nogą. Że jednak się nie pogarsza no i że malutka rośnie zdrowo (najważniejsze)
Mi to ciśnienie w uchu nie przeszło ale też do przeżycia. Ogólnie anginy/zatoki/ból ucha to moje utrapienie a jak było tak wietrznie to niestety umyłam głowę i mam za swoje.

Średnio mi się uśmiecha iść do lekarza po antybiotyk więc grzecznie czekam aż przejdzie samo.
Odpowiedz
Lusia, olejek kamforowy, ototalgin i powinno przejść. Kiedyś to i babcia i mama miały taki kwiatek. Anginka na to mówiły. Listek się zgniatalo, wkładało do ucha i też dawało radę. To po pozgniataniu miało taki cytrynowy zapach.
Odpowiedz
Lusia, listek anginki a pomiędzy kuracją wacik. A jak mocniej boli to siądź z kartką i długopisem i pisz po sto razy takie zdanie: "Nie myję głowy tuż przed wyjściem na dwór!" :-)
A co do karty to Sąd zawołał Biegłą. Ta zadała kilka pytań, zrobiła badanie neurologiczne i powiedziała, że w przeciągu trzech miesięcy się wypowie... ech
Odpowiedz
Matko, Fuuu. Toż to nienormalne. Nad czym ona się będzie trzy miesiące zastanawiać. To tylko karta, z której jedyny pożytek to darmowy parking w miarę blisko wszystkiego, a i to nie zawsze. Dlaczego wszyscy szukają problemów tam, gdzie ich nie ma. Ja jak widzę u nas na osiedlu kto ma kartę to szlak mnie trafia. Bo to często zdrowi ludzie, tylko potrafiący kombinować. A jak człowiek nie ma siły na kombinowanie to jest zawsze po dupie kopany. Nawet w sprawach wydawałoby się oczywistych.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości