Liczba postów: 2 571
Liczba wątków: 33
Reputacja:
20
Fruu, to się nie może nie udać !!! W końcu co im zależy z tą kartą...
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Liczba postów: 1 400
Liczba wątków: 10
Reputacja:
17
Będę trzymała kciuki. Lusia, mnie też głową i wczoraj i dzisiaj boli. Zwalilam to na pogodę. U mnie noga dalej słaba, wszystko też zależy od pogody. Nieraz wstanę i działam normalnie, dopiero po południu mi doskwiera a nieraz wstanę rano i jest katastrofa. Funkcjonować trzeba.
Moja mała córeczka jest taka kochana, taka mała klusia się już zrobiła i weszła w okres gdzie zaczęła więcej Gaworzyc i się uśmiechać. To jest coś cudownego. Calowalabym ja i ściskała cały czas. Do osiągnięcia wagi z przed ciąży brakuje mi jakiegoś kilograma. Byłam 9 miesięcy a schudłam w 3,5 miesiąca.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Reputacja:
20
Maciek, niby jedne przepisy, niby jedna choroba a wszystko zależy od tego na jakiego debila trafisz w komisji. I on ma tylko rację. I możesz mieć cuda we wniosku wypisane, a jak się uprze to orzeka po swojemu.
Reputacja:
20
12-06-2025, 15:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-06-2025, 15:57 przez Akinom.)
Lusia, olejek kamforowy, ototalgin i powinno przejść. Kiedyś to i babcia i mama miały taki kwiatek. Anginka na to mówiły. Listek się zgniatalo, wkładało do ucha i też dawało radę. To po pozgniataniu miało taki cytrynowy zapach.
Reputacja:
20
Matko, Fuuu. Toż to nienormalne. Nad czym ona się będzie trzy miesiące zastanawiać. To tylko karta, z której jedyny pożytek to darmowy parking w miarę blisko wszystkiego, a i to nie zawsze. Dlaczego wszyscy szukają problemów tam, gdzie ich nie ma. Ja jak widzę u nas na osiedlu kto ma kartę to szlak mnie trafia. Bo to często zdrowi ludzie, tylko potrafiący kombinować. A jak człowiek nie ma siły na kombinowanie to jest zawsze po dupie kopany. Nawet w sprawach wydawałoby się oczywistych.