Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Mój horoskop też by się zgadzał ? szczególnie jak czytam zatroszczyć się o swoje hormony i kręgosłup
Odpowiedz
Byłam wczoraj na komisji. Był ten sam pan co w 24 roku, on dał mi umiarkowany. Pogadaliśmy, posmialismy się, pan powiedział, że no widać chorobę, widać. No i czekać teraz na decyzję.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Bubka, to super. Jedno do przodu. Ciekawe na ile Ci dadzą.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
No i tak mnie skusiłyście tym horoskopem, że sama zajrzałam i co?...
zapowiada rok ważnych decyzji - nic nowego
rozwój osobisty - no właśnie nauka włoskiego
a tak poza tym same sukcesy, multum kasy,
szczęśliwe dni - wtorek - dla mnie obojętny i niedziela, której nie lubię.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Wiecie co zauważyłam ucząc się włoskiego? Mam taki chłonny umysł i pamięć, że aż sama się sobie dziwię. Ale jestem taka szczęśliwa, że jak pojadę do Włoch to będę mogła porozmawiać.
--------------------------------------------------------------------------
Czy widzieliście wczoraj zorzę? Dziś ma być powtórka.
Odpowiedz
Niestety. O 22 to trochę późno. A to prawda, że na północ trzeba patrzeć?
Odpowiedz
U mnie była na północy. Ja akurat byłam po kąpieli, położyłam się i odpaliłem telefon a tam wysyp zdjęć. No to poleciałam do okno a skończyło się tym, że poleciałam na podwórko. Nie widziałam kulminacji, ale coś tam widziałam. Wróciłam do domu zadowolona.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Przyszła decyzja z niepełnosprawnych. Dostałam umiarkowany na 3 lata z kartą parkingową
Odpowiedz
no to gratulacje!
Odpowiedz
Tyle dobrze, ale już by się nie wygłupiali z tym okresowym na 3 lata. Akurat będziesz zdrowsza. Ech...
Odpowiedz
Ostatnio miałam na rok. Orzeczenia na rok a na komisję czekam 4 miesiące.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 19 gości