Te wszystkie choroby są niesprawiedliwe , ale jako matka myślę że nie ma nic gorszego niż ciężko chore dziecko ... Jeżeli chodzi o święta jest to dla mnie najlepszy czas ,kocham Te święta ,a wczoraj zdretwiala mi ręką oraz obie dłonie ,oczywiście panika bo świat w szpitalu bez dziecka i rodziny to dla mnie tragedia . Po ochłonięciu troszkę mi przeszło ,dziś jest trochę dziwna ale jest lepiej niż wczoraj ,mam nadzieję że nic się nie rozwinie ,że to tylko chwilowy objaw... Mam nadzieję i życzę wszystkim dużo energii w przed świątecznym czasie , samych pozytywnych chwil i myśli oraz spokojnych świąt w rodzinnym gronie
|
Mój dzisiejszy nastroj
|
|
25-12-2017, 10:36
Kochani!
Życzę Wam Zdrowych i ppgodnych Świąt Bożego Narodzenia.
25-12-2017, 10:39
Wzajemnie, Tobie słoneczko25 i wszystkim na forum Wesołych Spokojnych Świąt
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
25-12-2017, 11:15
Również się dołączam do życzeń i przede wszystkim, życzę Nam Wszystkim dużo zdrowia i jak najmniej stresów, samych radosnych chwil i pomyślności w Nowym Roku
Marta ku pokrzepieniu u nas we wsi jedna dziewczynka zachorowala i teraz po 2 latach w ogóle nic nie widać. Kilka serii chemii zalatwilo sprawę, ale stres to masakra. Teraz Daria trenuje taniec i super jej to wychodzi.
Odnośnie świąt to pochłonęły mnie bez reszty i dopiero dziś doszło do mnie że Fb pomyśli że już nie żyje bo tyle mnie nie widział ![]() A tak serio to spóźnione życzenia . Przede wszystkim zdrówka A reszta się ułoży
31-12-2017, 19:21
Kochani, żadnych rzutów w 2018! Bawcie się pięknie!
01-01-2018, 01:46
Wzajemnie
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
11-01-2018, 16:39
Dawno tu nie zaglądałam i w tym Nowym 2018 Roku zyczę wam dużo zdrowia , zero rzutów ,zero nowych zmian w MRI ,nowo zdjagnozowanym szybkiego włączenia do programu lekowego i oczywiscie aby ten nowy rok był lepszy od poprzedniego . Pozdrawiam
11-01-2018, 16:57
A ja pozdrawiam ze szpitala ale nic związane z SM.
Od wczoraj wypoczywam na pulmunologii chociaż dziś zmienili mi łóżko na oddział alerhologii. Jeszcze nigdy nie miałam takich przebojów co na tym oddziale. Tym razem niby byłam wpisana na przyjęcie ale z chęcią by mnie wczoraj odesłali do domu. Jakoś jestem za zdrowa i szkoda na mnie łóżka - a chodzi o porobienie badań i dojście dlaczego psują mi się płuca. Na szczęście nadal tu jestem i badania robią - nieważne na jakim oddziale nocuję.
11-01-2018, 17:33
Słoneczko25 to trzymam kciuki aby Ci porobili wszystkie badania i żeby się wszystko wyjaśniło. Spokojnego i bezsresowego pobytu życzę
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości