13-06-2023, 19:22
W szpitalu w ktorym jestes, jest rezonans?
|
Czy to już za późno na leczenie ?
|
|
13-06-2023, 19:22
W szpitalu w ktorym jestes, jest rezonans?
13-06-2023, 19:54
Nie ma rezonansu tylko tomografia jedynie w tychach albo katowice najblizej
13-06-2023, 20:16
(13-06-2023, 18:58)Użytkownik10 napisał(a): Coś mi się wydaje że tego rezonansu mi nie zrobia jest inny ordynator niz w 2019 a dzis powiedzialem lekarce na obchodzie ze boje się ze te zmiany sie powiekszyly to powiedziala ze kazdy czlowiek takie ma.Aż mi się nie chce komentować tego co ta pseudo lekarka powiedziała. Od razu bym się spytała "czy Pani też takie ma". W jakim szpitalu jesteś? Właściwie na jakiej zasadzie Cię przyjęli, jeżeli nie chcą Cię diagnozować? Jeżeli poprzednio potraktowali Cię tak, jak teraz to przestaję się dziwić, że się wypisałeś. Nie wiem czy masz takie możliwości, ale z Mikołowa do Gliwic jest niedaleko, a tu przyjmuje dr Szymańska, która specjalizuje się w leczeniu SM na ul. Jagiellońskiej w Mental Medic, Ona pracuje też w szpitalu w Katowicach. Przy czym wizyta jest prywatna, chyba 200zł. Może Ona by pomogła.
13-06-2023, 21:33
Dawaj za radą Yasminy, zrób aferę i zmień szpital no i oczywiście niech ci napiszą że nie mogą ci badań wszystkich zrobić
14-06-2023, 08:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-06-2023, 09:36 przez Użytkownik10.)
Przed chwila sie pytalem oddziałowej czy dziś gdzies jade to powiedziala ze nie dzis jest zastempca ordynatora to mi powiem ze albo mi robia mri albo stąd wychodze bo mam już dość
Jednak jade na rezonans ale nie wiem czy dzis czy jutro juz tak zle widze ze ledwo widze co pisze a ordynator jeszcze tak z uśmiechem powiedzial ja wiedzialem ze gorzej bedzie. Ten szpital to katastrofa
14-06-2023, 09:38
Tylko pamiętaj, żeby po wyjściu skierować się od razu do rodzinnego po skierowanie do neurologa, a następnie z tym skierowaniem idź się zarejestrować. Bo wiesz, czasy mamy takie, że do neurologa na NFZ sobie poczekasz. Zdecydowanie dłużej jak w tym szpitalu.
Skoro jesteś już na oddziale to wykorzystaj to, bo w przeciwnym wypadku albo idziesz prywatnie albo dłuugo poczekasz. No, chyba, że jesteś ZHDK
14-06-2023, 09:48
(14-06-2023, 08:46)Użytkownik10 napisał(a): Przed chwila sie pytalem oddziałowej czy dziś gdzies jade to powiedziala ze nie dzis jest zastempca ordynatora to mi powiem ze albo mi robia mri albo stąd wychodze bo mam już dość Jaki to szpital? A ordynator powinien zmienić pracę. Mnie powiedziano w szpitalu, że do miesiąca stracę wzrok, wróciłam po miesiącu do tej lekarki i nie chcecie wiedzieć co usłyszała.
14-06-2023, 11:38
(14-06-2023, 09:38)fruu napisał(a): Tylko pamiętaj, żeby po wyjściu skierować się od razu do rodzinnego po skierowanie do neurologa, a następnie z tym skierowaniem idź się zarejestrować. Bo wiesz, czasy mamy takie, że do neurologa na NFZ sobie poczekasz. Zdecydowanie dłużej jak w tym szpitalu. Użytkownik10 ma wizyte już zaklepaną do neurologa, pisał że w lipcu.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
14-06-2023, 12:45
Rezonans mam dopiero w piatek na 11.30 wiec pewnie wynik będzie w poniedzialek i mysle ze to juz jest za pozno zeby podac lek.
14-06-2023, 13:09
a mówili coś w jakim w ogóle kierunku Cię sprawdzają? jeżeli pod kontem sm to raczej zrobili by jeszcze punkcje.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|