10-06-2023, 22:36
Lusia do boju
|
wkurzona brakiem reakcji i olewającym stosunkiem na to co się tutaj dzieje
|
|
10-06-2023, 22:36
Lusia do boju
10-06-2023, 22:46
Lusia walczymy
11-06-2023, 10:04
Właścicielem domeny stwardnienierozsiane.info jest fundacja: https://rejestr.io/krs/761727/fundacja-s...siane-info
Może tu coś się uda zdziałać?
11-06-2023, 13:07
Brawo! Jest fundacja jest i kasa, wolontariusze swoją drogą ale tam zawsze przewija się kasa mniejsza albo wieksza na projekty itp np na forum, w poniedziałek spróbuję poszukać skąd mają dofinansowanie...fruu po nitce do kłębka ?
Tylko jest jedno ale. Nasze moderatorki prowadza te fundację.
Tylko jest jedno ale. Nasze moderatorki prowadza te fundację.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
11-06-2023, 18:17
Forum było pierwsze, fundacja powstała może z 2 lata temu.
Napisałam na Messengera do fundacji. Kiedyś napisałam i był odzew. Zobaczymy Napisałam na Messengera do fundacji. Kiedyś napisałam i był odzew. Zobaczymy Dostałam odpowiedź. Dziewczyny nie mogą się zalogować w ogóle na forum. Informatyk z tym walczy, mają nadzieję że do rana uda się problem rozwiązać. Też mam taką nadzieję.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Zobaczymy, jakby nie było fundacja bierze różne dotacje wiec można się poskarżyć wyżej. Pracowałam w organizacji pozarządowej i ten system nie jest mi obcy, więc jeśli nic się nie zmieni bubka, chociaż mam nadzieję że tak nie będzie to wiemy gdzie że tak brzydko powiem, uderzyć.
Nie rozumiem tylko po co to olewanie póki się brzydko mówiąc koło dupy nie pali.. .można to załatwić jak dorośli, ale widocznie mieli za duże mniemanie o sobie, a nas nie doceniali.. a tu takie perełki...detektywi - komputerowcy, zawsze gotowi i zaangażowani, życia by brak żeby wymienić. Cieszę się że tu jestem bo przywracanie mi wiarę w ludzi ? O Akinom nawet nie wspomnę bo ona jest bezbłędna
11-06-2023, 20:01
(11-06-2023, 19:05)Bubka napisał(a): Dostałam odpowiedź. Dziewczyny nie mogą się zalogować w ogóle na forum. Informatyk z tym walczy, mają nadzieję że do rana uda się problem rozwiązać. Też mam taką nadzieję.Bubka jesteś wielka ------------------------------ Benitka - waleczne z nas kobitki, nie poddajemy się tak łatwo, walczymy o swoje
11-06-2023, 20:16
Wiem, że jestem wielką hahahah
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|