Liczba postów: 1 418
Liczba wątków: 10
Reputacja:
19
Konga daj sobie czas i płacz ile potrzebujesz. To jest ciężki moment w życiu jak odchodzi zwierzątko które jest członkiem rodziny.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Reputacja:
19
U mnie też było ciepło. I przez ten powiew wiosny poszłam do fryzjera i trochę zmieniłam kolor. Jutro moje kochane dzieciątko kończy rok. Zleciało jak miesiąc. Zdecydowanie za szybko. Zrobiła się teraz taka przytulanka. I już chodzi (lepiej niż czasami mama).
Wysłałam ostatnio papiery w sprawie komisji do świadczenia wspierającego.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Liczba postów: 2 592
Liczba wątków: 34
Reputacja:
20
Yasminko, to się podziel tymi pięknymi przekleństwami ?
Bubka, wszystkiego naj dla malutkiej Igi. Niech zdrowo rośnie ?
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Reputacja:
19
02-03-2026, 12:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-03-2026, 12:35 przez Bubka.)
Lessero nie dziękuję. Teściowa czekała 7 miesięcy to myślę, że ja też gdzieś koło tego.
Dziękuję za życzenia dla Igi. Tak to jest moje Słoneczko. Z moim zdrowiem jest chyba coraz gorzej. Jak idę z wózkiem to jeszcze jest ok. Jak idę sama to jest tragedia. Schody bez barierki to jest wyczyn ekstremalny. Wczoraj mieliśmy Chrzest i trzeba było wejść 3 schody, musiałam się brata pod rękę złapać. I od razu oczy miałam pełne łez. Tragedia
Liczę, że ta pogoda trochę zmieni moje życie. W sensie będę więcej wychodziła z domu. I samo to że głowa się też przewietrzy.
Liczba postów: 2 592
Liczba wątków: 34
Reputacja:
20
No, schody bez barierki to taki trochę Mont Everest. Znam ten ból. Nieraz nie do przejścia. We łbie się coś włącza i nawet że wsparciem się boje.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...