Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Na krzywy ryj objesz nfz hahaha Nie ładnie, zamiast z własnym prowiantem hahaha
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Tak właśnie Tomku. Mogłeś wziąć swój prowiant, jakieś jajeczka, sałatkę, Akinom ma racje, że objesz nfz Język
Włączył mi się piątkowy humor. Jeszcze 2,5 godziny i idę do domu. Nudzi mi się troszkę, inaczej miałam zaplanowane godziny w pracy, ale produkcja nie idzie to ja siedzę Oczko
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Przynajmniej się zwróci coś , człowiek całe życie składki płacił i podatki to niech raz chociaż obiad dadzą gratis hahaha:⁠-⁠)

Wjechał paracetamol i solu medrol 100 ml i teraz już ocrevus leci:⁠-⁠)

Bubka, i dobrze siedź i odpoczywaj :⁠-⁠)
Odpowiedz
I po wszystkim, moje pierwsze wrażenia, czuje się dobrze, na początku wlewu czułem jakby łapała mnie choroba, swędzenie i ból gardła i w nosie to samo, aż uszy swędziały, całe górne drogi oddechowe w sumie. Ale już się uspokoiło :⁠-⁠) czekam na papiery i do domu hehe:⁠-⁠)
Odpowiedz
(26-04-2024, 16:41)ToMeK71 napisał(a): Ale już się uspokoiło :⁠-⁠) czekam na papiery i do domu hehe:⁠-⁠)

Czyli wszystko sprawnie poszloUśmiech superUśmiech
Ale nadal nie wiem czy w końcu dostałeś obiad i czy smakował Oczko
Odpowiedz
(26-04-2024, 18:13)Olaa napisał(a):
(26-04-2024, 16:41)ToMeK71 napisał(a): Ale już się uspokoiło :⁠-⁠) czekam na papiery i do domu hehe:⁠-⁠)

Czyli wszystko sprawnie poszloUśmiech superUśmiech
Ale nadal nie wiem czy w końcu dostałeś obiad i czy smakował Oczko

Dostałem rosół z kaszą jęczmienną i makaron ze szpinakiem, kluski z białego makaronu więc zjadłem sam szpinak , na szczęście miałem 3 kanapki i 4 owoce swoje, a jabłko też mi dali i deser czekoladowo-waniliowy, którego też nie zjadłem :⁠-⁠):⁠-⁠):⁠-⁠)

Czuje się dobrze, solu medrol znów dodał mi animuszu i witalności haha, chodź i bez tego ostatnio mi jej nie brakuje, dobra dieta i dobrane suplementy robią robotę :⁠-⁠)
Odpowiedz
Tomek super, że już za Tobą pierwszy wlew, a obiad nawet niezły jak na szpital ...

Wczoraj byłam na panieńskim ... nie piłam alkoholu i o 23 byłam już w domu, a i tak dziś się czuję gorzej. Jednak nie lubię wieczornych wyjść.

Tak zmieniając temat - czy bierzecie/polecacie jakieś suplementy na pamięć i koncentrację?
Odpowiedz
Jedyne co łykam to Wit d i neurovit advans. To staram się bardziej regularnie a dodatkowo to aspargin i kwas foliowy.

Jestem takim leniem. Moje ciało robi się coraz bardziej spięte, a ja zamiast poćwiczyć czy cokolwiek porobić to wezmę tel i leżę. Jestem tego w pełni świadoma, że sama sobie na to pracuje a jest ze mną coraz gorzej.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Bubka ja miałam też taki czas (dość długi) że jedyne do czego się nadawałam to do leżenia i scrollowania telefonu Smutny ciężko mi było z siebie wykrzesać więcej ... zmieniło się to w sumie z dnia na dzień bez żadnej mojej ingerencji i obecnie ćwiczę w domu lub spaceruję.

Teraz 'muszę' się uczyć, a czuję że mój mózg nie funkcjonuje jak kiedyś ...
Odpowiedz
(27-04-2024, 09:56)Tosiia napisał(a): Tomek super, że już za Tobą pierwszy wlew, a obiad nawet niezły jak na szpital ...

Wczoraj byłam na panieńskim ... nie piłam alkoholu i o 23 byłam już w domu, a i tak dziś się czuję gorzej. Jednak nie lubię wieczornych wyjść.

Tak zmieniając temat - czy bierzecie/polecacie jakieś suplementy na pamięć i koncentrację?

No na Koszarowej we Wrocławiu dobrze karmią, jak na święta leżałem to też się zdziwiłemUśmiech

Na pamięć i koncentrację polecam fosfatydylocholinę, urydynę i ashwagandhe, ogólnie mam mocną suplementację na parę " rzeczy " Uśmiech

Znalazłem dietetyka ze specjalizacją SM i mam rozpisaną dietę plus suplementację, stosuję od 2 tygodni dopiero a już czuję mocne efektyUśmiech

Omega 3 jeszcze koniecznie na " głowe "

(27-04-2024, 10:06)Bubka napisał(a): Jedyne co łykam to Wit d i neurovit advans. To staram się bardziej regularnie a dodatkowo to aspargin i kwas foliowy.

Jestem takim leniem. Moje ciało robi się coraz bardziej spięte, a ja zamiast poćwiczyć czy cokolwiek porobić to wezmę tel i leżę. Jestem tego w pełni świadoma, że sama sobie na to pracuje a jest ze mną coraz gorzej.

Bubka, Leniuszku, mamy coraz ładniejszą pogodę, oby dodała Ci motywacji i sił o wykonywania ćwiczeń ! Uśmiech

Może to właśnie ten czas żeby wygrać bitwę ze samą sobą Uśmiech  Dasz radę, pokaż na co Cię stać a Twoje ciało Ci za to podziękujeUśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości