Liczba postów: 1 431
Liczba wątków: 10
Reputacja:
19
Oj tak, pogoda jest do bani. U nas dzisiaj wszędzie, dosłownie wszędzie było lodowisko. Całe szczęście, nigdzie nie musiałam wychodzić. Zapewne też skończyło by się upadkiem
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Reputacja:
19
W Izraelu też był facet co stosował prąd w celu wyleczenia SM, bądź coś w ten deseń. . Umarł ok 10 lat temu.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Reputacja:
19
Nie, umarł chyba bo przyszła jego pora.
Lusia, dziękuję u nas dobrze. Iga zaczyna coraz więcej chodzić sama. Ona się cieszy i ja tez. Byłam dzisiaj na kopalni, ale tylko wypełnić wniosek o urlop i zawieźć orzeczenie (tego się trochę obawiam, jak na to będą patrzeć) no i małe ploteczki przy kawie. Wracam 21 kwietnia a po świętach Iga idzie do żłobka.
Wczoraj byłam w szpitalu po leki i na kontrolnym rezonansie. Nic sobie nie robią z tego, że ze mną jest gorzej. Pytalam o zmianę leku to powiedział, że zobaczymy jak wyjdzie rezonans.
Liczba postów: 2 625
Liczba wątków: 34
Reputacja:
22
(10-02-2026, 13:22)Krzysiu95 napisał(a): Właśnie otrzymałem list od biegłej sądowej….nadal utrzymują lekki bo „rzutowo-remisyjna” i jestem w remisji…To jest chore…
Jakby z tego cokolwiek było, oprócz dodatkowego urlopu i krótszego o raptem godzinę czasu pracy. Oni są nienormalni. Przecież okres remisji może się w każdej chwili skończyć.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Reputacja:
19
I u mnie czar prysł. Dzwoniłam dzisiaj do dyrektorki żłobka. Powiedziała ,że nie może przyjąć mi teraz dziecka. Zmienily się przepisy i za bardzo ja kontrolują. Po rozmowie się rozpłakałam. Teraz czeka mnie kolejny kombinowanie. Zmęczona jestem.