Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Słoneczko nie martw się na zapasUśmiech przynajmniej będziesz wiedzieć coś więcej o swoim zdrowiuUśmiech a w szpitalach wiadomo różnie bywa, czasem jakby się człowiek cofną w czasieUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Sloneczko powodzenia
Odpowiedz
Dzięki.

Ale przyznam się, że takich rzeczy jak tu to po szpitalach bym się nie spodziewała. No ale takie czasy, że już nie jestem w szoku.
4 dni w szpitalu i już trzecie łóżko i dwa oddziały. Takie braki w miejscówkach. Niestety z powodu dalszych zmian w plucach zostałam na dalsze badania.
Odpowiedz
WytrzymaszUśmiech silna jesteśUśmiech

Odpowiedz
Wiem, że wytrzymam ale mąż sam w domu bo dzieci u dziadków.
Odpowiedz
Tez wytrzymaUśmiech musi, przecież nie jesteś na wakacjach tylko w szpitalu

Odpowiedz
Dokładnie wszyscy dacie radę bo innego wyjścia nie ma
Odpowiedz
No i wczoraj już mnie wypuścili Oczko Jedyne co chcieli zaoferować to 3-tyg w szpitalu na rehabilitacji w celu nauki oddychania. No ale ze względu na dzieci raczej odpada. Mam płuca załatwione i jakoś trzeba będzie se radzić. Może w necie znajdę takie szkolenia bo ponoć są ale nie ma strony na którą namiar dała lekarz.
Oczywiście zanim dojechałam do domu to miałam już kilka spraw po drodze do załatwienia, dziś oczywiście również a teraz nie mogę spać tak mnie wszystko boli. Odczucia nóg nawet nie da się opisać Oczko
No ale co zrobić jak trzeba dalej żyć Oczko
Odpowiedz
I tak bardzo dzielna jesteśUśmiech poszukaj na youtube’ie, moze tam będą takie szkolenia

Odpowiedz
Mój dzisiejszy nastrój jest taki, że najchetniej bym kogoś zabiła. Bez znaczenia kogo i za co. Czasem mam takie napady agresjii bez powodu, że zastanawiam się czy to nie pora na psychiatre. Ja z natury choleryk ale miewam ostatnio wybuchy jakich wcześniej nie było.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości